Kategorije: Lifestyle FestivaliNovosti

ZegeVege festival

  • Datum objave: 05.08.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Ovogodišnji peti  po redu ZeGeVege festival održivog življenja  održava se dva dana – u petak, 7. rujna 2012. (9-21 sat) i u subotu, 8. rujna 2012. (9-17 sati).

ZeGeVege festival organizira se u sklopu Veganmanije, poznatog festivala koji se već godinama održava u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, a od ove godine i u Sloveniji i Hrvatskoj.

Na Trgu bana Jelačića predstavit će se brojni izlagači i izvođači koji će svojom ponudom, degustacijama i umijećem privući mnoštvo posjetitelja. I na ovom ZeGeVege festivalu, osim ukusne zdrave hrane i preko 50 štandova, sve posjetitelje očekuju besplatna šminkanja i masaže, promotivne prodaje, ekološke inovacije, video projekcije, cjelodnevni program na pozornici i mnogo drugih zanimljivosti koje će ga učiniti još privlačnijim.

Kampanja Zeleni ponedjeljak i dalje ostaje dio ovog jedinstvenog i sada već prepoznatljivog festivala na kojemu svatko može naći nešto zanimljivo, zabavno, novo i edukativno. Više na www.zeleni-ponedjeljak.com

Pozivaju se svi koji su zainteresirani kao izlagači, izvođači, sponzori, promotori i volonteri da se jave čim prije, kako bi zajedno ZeGeVege festival 2012. učinili nezaboravnim.

Provjerite zašto je ZeGeVege festival do sada posjetilo više od 60.000 građana!

Prijaviti se možete na  www.zegevege.com/kontakt.html.

Neki od vas su možda već upoznati sa vegeterijanskom prehranom i načinom života, ali većina nije. Iz tog razloga se očekuje da dođete, jer ovo je pravi festival za doznati sve ono što do sada niste znali.

 

, ,

popis festivala