Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Ferragosto Jam 5 najavio nove izvođače!

  • Datum objave: 15.05.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Festival u srcu Slavonije najavio je nove izvođače. Već poprilično raznolikom popisu kao što su Atheist Rap, Zemlja Gruva, Gužva u 16-ercu, Dječaci, Elvis Jackson i Filip Motovunski pridružuju se Kandžija i Gole žene, DJ Rahmanee i 6 demo izvođača: Reinkaos, Project Mof, Kevlar, Bikini, The Rock Flock, Big Strip Gorila i Dead Fish.

Svakako treba istaknuti veliki trud organizatora koji su i ove godine za sve posjetitelje osigurali popust na prijevoz vlakom u suradnji s HŽ-om, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag te prostor za besplatan kamp.

Prodaja ulaznica kreće 25. svibnja putem sustava Eventim, dok će od 1. lipnja ulaznice biti dostupne na još nekoliko prodajnih mjesta. Cijenu ulaznice organizatori će najaviti kroz par dana kao i preostala dva headlinera, koji nikako neće razočarati publiku Ferragosto Jama te će se savršeno uklopiti u festivalski line-up.

Petu godinu za redom udruga „K.L.U.B. Dostava Zvuka“ organizira open-air festival Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru. Kroz dva festivalska stagea,  prekrasni ambijent jezera, šume i planina na festivalu su  do sada prošli bendovi kao što su: Belfast Food, Kandžija i Gole žene, Six pack, Gužva u 16-ercu, Ajs Nigrutin, Timbe, Marčelo i Filteri/Iskaz, Frenkie & Montirani proces, Grupa Tvog Života, SARS, Dubioza Kolektiv, Čovek bez sluha, Đubrivo, Elemental, Beetantone, DJ Chill, Smeđi Šećer, Dirty Hairy i 50 – ak demo bendova i DJ-a!

Festival se tradicionalno održava prvi vikend u kolovozu od 3. – 5., a glazbeni je program organiziran na dva stagea: Piknik stage i DJ stage. U trajanju od tri dana očekuje vas besplatan kamp, punk, rock, ska, reggae, rap, metal, dub, funk i još mnogo različitih glazbenih stilova koji vas u do sada objavljenoj kombinaciji neće ostaviti ravnodušnim. Za sve one koji nikada do sada nisu posjetili festival u samom srcu Slavonije, ove godine svakako preporučamo da ispravite navedeno, jer ovo nije samo jedan obični festival. Milenijska fotografija drugi dan festivala, šankovi, štandovi, tombole, besplatan kamp, turniri u odbojci na pijesku i malom nogometu, jezero u kojem se možete kupati, Ružica Grad, biciklistička staza i prekrasna priroda samo su neke od ideja koje su organizatori do sada uspješno uklopili u program festivala. Prema navedenom, vjerujemo da će do kolovoza Ferragosto Jam 5. svakako biti festival, zbog kojega ćete barem u osmom mjesecu posjetiti Slavoniju. Sve dodatne informacije možete pratiti na službenim stranicama udruge K.L.U.B. Dostava zvuka kao i na našem portalu.

, , , , , , , , ,

popis festivala