Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliTop Vijesti

VuBass Festival u najglasnijem izdanju do sada!

  • Datum objave: 25.05.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon produktivne i uspješne 2016/2017 indoor sezone u kojoj je VuBass ekipa ugostila inozemne zvijezde poput Rockwella, ali i brojne domaće izvođače, vrijeme je da se  park-šuma Adica u Vukovaru ponovno zatrese.

VuBass OpenAir Festival spreman je po šesti put pokazati zašto je najglasniji drum and bass festival u Slavoniji, i to doslovno, jer će u subotu, 10. lipnja ugostiti moćni Modulith Soundsystem koji dolazi iz Austrije, a kojeg prati reputacija moćnog, glasnog i jedinstvenog bass zvuka koji dopire iz zvučnika.

Festival počinje u petak, 9. lipnja u samom centru Vukovara, točnije u Radničkom domu gdje će uz popratni glazbeni program biti predstavljena nova audio i video tehnologija.

10 lipnja VuBass seli na otvoreno, u park šumu Adica, gdje će publika od podnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati moći uživati u najboljoj selekciji drum and bass glazbe.

Podrška lokalnih i domaćih snaga i ove godine je jaka, pa će se tako za DJ pultom izmjenjivati Bass ExperienceRicho meets Kalou (Zagreb), Brat Leeks (Zagreb), Dots (Karlovac), Kodin (Zagreb), Kula (Vukovar), Max (Osijek), Mefa (Valpovo), Nobru (Belišće), Oliver (Osijek), Safety Breaks (Osijek), Tekitoka (Zagreb), Sapleo i Inka (Zagreb).

Jedna od novosti ove godine svakako je i DJ mix natječaj koji je upravo u tijeku, a na njega se mogu prijaviti svi koji žele dobiti priliku vrtiti na VuBass-u. Pobjednik će biti izabran 5. lipnja i uvršten na line up ovogodišnjeg festivala.

Organizatori su, kao i svake godine, udruga VUKA (Vukovarska udruga kulturnog aktivizma), koja se bavi promicanjem nezavisne kulture u gradu Vukovaru, i koja zajedno s projektom Dani mladih Vukovar i gradom Vukovarom želi potaknuti mlade na kreiranje sadržaja za mlade.

Upad je besplatan za sve posjetitelje.

Više informacija na facebook eventu!

 

, , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala