Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

Voi’Sa podmornica izranja na površinu glazbenih događaja

  • Datum objave: 09.07.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Dani Urbane glazbe Voi’Sa ili kako se još vole nazivati „dobro organiziran trodnevni tulum“ i ove godine na otoku Braču ističu angažman za sva osjetila.

Treći po redu tulum u Supetru na otoku Braču održat će se na istim lokacijama kao i prethodnih godina ( Benny’s Bar, Thriller Club i Mali Plac za koncertni program ), ali u nešto ranijem terminu, od 02. – 04. kolovoza.

Ljubitelji dobre glazbe ponovno će ovog ljeta doći na svoje, jer Voi’Sa prvi dan tuluma otvara funk, soul, reggae, drum ‘n’ base, breaks i dubsteb zvukovima kojih su nosioci večeri odlični Roots In Session iz Slovenije dok se drugi dan zabava kreće u pravcu elektronike, groove/house/nu-disco zvuka uz Ben Weestbeecha i njegov live act kao stvoren za klupsku atmosferu. Zadnji dan kao i prethodnih godina završava u “live” tonu; hip hop fiestom uz festivalski najtraženiji bend Dječake te Edu Maajku koji promovira svoj novi album “Štrajk mozga”. Za tradicionalno dobar “funky” after i zatvaranje Bračkog plesnjaka zaduženi su Umbo iz Osijeka, Audio Infunktion iz Sarajeva, Voi’Sa Kolektiv kao domaćini i Studio Baranda koji će pokriti vizualni identitet festivala.

Voi’sa podmornica spremna je izroniti na obalu glazbenih užitaka i ovog glazbenog ljeta, budite pripravni za kupanje, sunčanje i hedonizam, pripremite pokrete za nove elektroničke zvukove i glas za temperamentne koncerte.

Line up:

02.08. ČETVRTAK
Roots In Session live act (SLO)
Bocca Sofistifunk
Venom
Sunshine M-J

Preddy

VRH
FunkYou

Scarhead
Marinac Qmaster

Funky Destination
Upad: free

03.08. PETAK
Ben Westbeech live act(UK)
Eddy Ramich
Kid Va

Duda Dudes
William Collins

Pile Acilectro

Feta Acilectro

Hervie
Isfaq

HrwoE

Upad: free

04.08. SUBOTA
Live:
Dječaci
Edo Maajka

Upad: 40kn

After:
Umbo + live sax;
AudioInfunktion,
Voi’Sa Kolektiv & Studio Baranda + gosti


 (Upad: free, start 01h – 05h)

Live visuals by: STUDIO BARANDA
Foto by: TILPS.HR

Kakvu atmosferu možete očekivati na Voi’Sa Festivalu pogledajte u ovom videu. Sve novosti možete pratiti na službenom Voi’sa Facebooku ili službenoj web stranici.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala