Kategorije: AktualnoClubbing & Koncerti

Veliki Koncert Roberta Planta u pulskoj Areni uz fantastičnu ponudu ulaznica!

  • Datum objave: 17.06.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Jedan od najboljih rock pjevača svih vremena stiže u Hrvatsku. Robert Plant, živuća legenda, pjevač i skladatelj grupe Led Zeppelin, održat će koncert u pulskoj Areni 30.07.2016! 
Glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Space Shifters, vrijeme je za rock euforiju!RobertPlant Poster PREVIEW2 1.1

Od 1980. godine, kada je bend prestao sa radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji!

Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine »Raising Sand«  u duetu s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te 2010. godine »Band Of Joy« s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom.

Svu energiju je usmjerio na „elektronski začinjen“ projekt s grupom Sensational Space Shifters,  s kojima je snimio i svoj posljednji album „Lullaby And … The Ceaseless Roar “, te njime osvojio srca kritike i boravio na top ljestvicama brojnih zemalja.

Mnogobrojne hitove s tog albuma ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zepellina obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe.

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice no vjerujemo kako je dovoljno spomenuti klasike «Whole Lotta Love», «Black Dog», «Rock an Roll» ili pak epski «Stairway to Heaven»  i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvijezdama u prelijepoj pulskoj areni!

Plant_1.jpg

PAŽNJA PAŽNJA! Za sve ljubitelje i više nego legendarnog Roberta Planta, nekadašnjeg frontmena Led Zeppelina imamo pravo iznenađenje! Odlično raspoloženi gospodin Plant i njegov management, odlučili su počastiti “prvih” sto kupaca s ponudom koja se ne propušta! 

Tzv. “Family paket” bit će dostupan u prodaji od danas u 13 h – kupi 4 ulaznice po cijeni od dvije i i stvori uspomenu za pamćenje! Ovo je ljetni izlazak koji ne smijete propustiti jer će čarobna pulska Arena biti mjesto na kojem će se susresti prošlost i sadašnjost!

Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima i na stranicama Eventima

, , , , , , , ,

popis festivala