Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

UNITED CULTURE MEETING @Kaštel, Pula

  • Datum objave: 26.05.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

UNITED CULTURE MEETING @Kaštel, Pula

30kn/50 kn |Start: 22.oo h

united

Nakon tri uspješna dub okupljanja sa zadovoljstvom vas pozivamo na još jedan meeting koji nikako ne želite propustiti. Iz Italije, sa svojih masivnih šest hog scoopera, ovog puta dolazi legenda dub kulture Dan I , poznatiji kao Imperial Sound Army. Osim odlične stepper style selekcije ponajviše je cijenjen za produkciju sa engleskim roots dub duom Alpha&Omega. Ove godine gostovao je sa svojim sound systemom na najvećem europskom festivalu dub glazbe, UNOD festivalu u Prestatyn, North Wales. Prije kasno jutarnjeg heavy steppanja main floor će roots selekcijom lagano zagrijavati pulski par DubJahners uz Munchies sound, a kasnije će riječki trojac Low Frequency preuzeti control tower i nabrijati vas za Dan I – eve teške frekvencije.

FUSION floor

Na Fusion flooru večer započinje uz Soul Surfers i njihov groovie ritam. Zabave neće faliti ni nakon njih jer vam Unique, Yellow Page, WAI i Mad Silance spremaju nešto novo. Na Fusionu ćete cijelu noć moći uživati uz pretežito techno i house beatove.

SHIMANA floor

Vraća nam se Shimana kolektiv iz Italije kojima smo pripremili poseban floor opremljen njihovim sound systemom. Nekima već poznati sa Peace&Love dub meetinga, ovoga puta moći ćete ih doživjeti u sasvim drugačijem, trance izdanju , a spremaju nam i malo iznenađenje.  Old Nick, nakon godina zatišja, priprema set d’n’b, neuro funk-a i progressive psytrance-a koji će vas očarati.  Tu je i Denial koji za vas priprema jake psytrance zvukove i frekvencije.

Za United Culture Meeting dijelimo 2×2 ulaznice. Za sudjelovanje potrebno je likeati ovaj post a u komentar napisati: Festival.hr vodi me na United Culture Meeting.

Sretno!

DOBITNICI:

Zvjezdana Balogović
Andreja Velečić

, , , , , , , , , , , ,

popis festivala