Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Ultra kamp za ultra partijanere

  • Datum objave: 16.05.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Najveći regionalni festival elektronske glazbe, Ultra Europe već je s prve dvije objavljene faze u line-upu pokazao da će posjetiteljima iz više od 100 zemalja svijeta omogućiti uživanje u glazbi trenutno najpopularnijih DJ zvijezda, ali za potpuni doživljaj i trajnu pozitivnu uspomenu, organizatori su odlučili osigurati razne dodatne sadržaje u suradnji s partnerima te različitim inicijativama pokušati odgovoriti na povećanu potražnju za smještajnim kapacitetima za vrijeme trajanja festivala.

Tako su s partnerom festivala, tvrtkom Travel 2 Ultra, sastavili listu preporučenih smještajnih objekata koji ispunjavaju sve zadane uvjete, a uredili su i poseban Ultra kamp u blizini Trogira, 25 km od stadiona Poljud. Osim cijene smještaja u kampu koja je značajno niža od cijena hotela i apartmana u Splitu, prednost kampa je blizina plaže te dodatni sadržaj. Trenutni podaci o rezervacijama govore u prilog činjenici da će Ultra kamp biti pravo mjesto za druženje ljudi iz svih dijelova svijeta, prije i poslije festivala, a već je sada rezervirano čak 2000 mjesta. Kako bi svi posjetitelji na vrijeme stizali na festivalsku lokaciju, organizatori su osigurali kontinuiran prijevoz autobusima, a na raspolaganju će im u sklopu kampa biti i restorani te trgovine.

Osim Ultra kampa i liste preporučenih smještajnih kapaciteta, organizatori pripremaju i brojne dodatne sadržaje, kako na festivalskoj lokaciji i oko nje, tako i za one koji će svoje ulaznice kupiti u nekom od posebnih paketa. Tako će svi koji unajme posebno brediran automobil VW Up! na minimalno 3 dana u bilo kojoj poslovnici ORYX Rent a car-a (službeni rent-a-car festivala), osim najpovoljnije cijene dobiti i dvije ulaznice za festival. Partijanere će razveseliti i činjenica da će u automobilima imati i besplatan wi-fi pa će svoja festivalska iskustva moći nesmetano dijeliti na društvenim mrežama. Više informacija o posebnoj ponudi ORYX Rent a car-a dostupno je na www.oryx-rent.hr.

, , , ,

popis festivala