Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

Ultra Europe nastavlja sa zvijezdama

  • Datum objave: 15.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon već najavljenih velikana svjetske elektronske scene poput Carla Coxa, Armina van Buurena, AVICII-a, Afrojacka i Hardwella  još se devet izvođača pridružilo jednom od najiščekivanijih ljetnih party-a.  Do sada objavljenim izvođačima koji će nastupiti u Splitu pridružuju poznata imena Arty, Krewella, Sander van Doorn, Swanky Tunes i Riot Gear, dok će Carl Cox na svojoj pozornici ugostiti svoje poznate prijatelje Guya Gerberu, Jamieja Jonesa i Luciana.

oeoh_source

 

Uz spomenuta imena, na ekskluzivnom tulumu na Hvaru će nastupiti proslavljeni švedski electro house duo Dada Life, uz već prije potvrđene Ericka Morilla i Stevea Aokija. Računica je jasna – dosad je objavljeno čak 24 izvođača, a do početka festivala bit će objavljeno još najmanje njih 11.

Interes za festival Ultra Europe nadmašuje očekivanja organizatora, uz sve veći ibroj država iz kojih se očekuju posjetitelji. Tako će, prema sadašnjim rezultatima, na festivalskim pozornicama plesati obožavatelji elektronske glazbe iz čak 54 zemlje svijeta.  Do sada je već prodano više od 15 000 ulaznica za ovaj spektakl. Trenutno su ulaznice dostupne po cijeni od 60 eura za dvodnevni dio u Splitu, dok će oni koji žele VIP ulaznice morati izdvojiti 100 eura. Veliki interes za ovaj festival trebala bi imati i lokalna zajednica jer se procjenjuje da će Ultra Europe splitskoj regiji donijeti preko 100 milijuna eura turističkih prihoda.

, , , , , , , ,

popis festivala