Kategorije: Clubbing & KoncertiNovostiTop Vijesti

Tri floora na Dubnjak! u Epicu

  • Datum objave: 14.12.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

dubNJAK!

24.12. // 21:00 // 40 kn

dubNJAK! on FB

Padat ce snijeg, svi će popet se na brijeg kojeg u Slavoniji nema, unatoč tome novo okupljanje se sprema! Za prazničko druženje publika već diše, stoga pripremamo atmosfere, muzike i swaga drugog puno više! Floora bit će tri, kao sveta kralja, uši će krvariti od njihova sjaja! Donose vam bassa, donose vam sreće, kod našeg Djeda Mraza uvijek pune vreće!

dubnjak! na flooru uleće na foru da ne možeš se snaći kad pitaš tko je jači! Egoless na sanjkama s Chakkom i Pipom il Toxara i Kandžija sto uleću sa spikom: isprepletanje stilova neće smetat nikom! Tu slaže se i Dada, s istoka Selectah, od dancehalla do breakbeata, njena priča nije meka! Uklopit će se dobro uz vilenjake stare, Olivera i Kulu koji drze tu kulturu slavonskog bassa, rakije i kobasa, za dubnjak svi smo zajedno a ima nas masa!

dubnjak_cover2

Sound system sila iz daleke nam dalmacije stiže, novo dub pokoljenje u božićnoj se noći diže! Bass Matters oni kažu, mi slažemo se s njima, bassa, ljubavi i pozitive želimo svima. da ne ostanu sami u oblaku vinila dolaze Munchiesi iz istarskih divljina! S pločama svakakvim sa svih strana svijeta, protrest će vas bassom iz božićnog paketa. Low Frequency uleće na krilima jeze, od dubine bassa pokvareni bježe i skrivaju se daleko, u kutovima tvrđe, zar mislili ste stvarno da može biti tvrđe?

Treći floor nas spaja i daje nam mirnoću, chillsmas je za sankom da ne spavate noću. farOut projekt na istok vas vodi, po dozu duhovnosti da ne piješ kad ti škodi. Za vas je tu i Lounge against the Machina i psihodeličan let do novih dubina shvaćanja i kreacije, dok aboggajebo chillom rastvara frustracije!

Da ne bude samo glazbe, brinemo i zato, na blaganskom sajmu zavidi i NATO. Dolaze Ćurke sa snovolovkama svojim i fisttArt ekipa puna raznih đinđa, rađenih rukom, srcem i dušom, a kapitalistički duh nestaje krišom. Da lijepo ste obučeni i do tog nam je stalo, razne majce donosimo, i bit će ih premalo. Kandžija, Digitroni, Auks, Bamwise i Tox, ponosno ih nosite dok vam traje rok. Blagdanski popusti uključeni do kraja, braćo i sestre navalite, bit će raspodaja!

Kao i uvijek do sada DC shema vlada, slavljeničko okružje najveće do sada. Zato uzmi si za popit  i prijatelje povedi, u svečanoj se noći najbolje provedi!

 

dubnjak!floor

EGOLESS Live ft. Chakka & Pipo + Kandžija &Toxara!

(http://bit.ly/1we9ecQ, http://on.fb.me/1zQy7KZ, http://bit.ly/1vFxm3f)

DADA selectah!

(http://on.fb.me/1webX6m, http://bit.ly/12NC8Vq)

DJ Oliver!

(http://on.fb.me/1qwIUKC)

Kula VuBass!

(http://on.fb.me/1x3l0IP, http://bit.ly/1DceQJG)

soundsystem sanjkanje!

Bass Matters Sound System!

(http://on.fb.me/1AgDS4M)

Munchies Sound System!

(http://on.fb.me/166Z9oB, http://on.fb.me/166Z9oB)

Low Frequency!

(http://on.fb.me/1zxzakQ, http://bit.ly/1yzrik0)

(http://on.fb.me/1Bzw6qP)

chillsmass!

FarOut!

Aboggajebo

(http://on.fb.me/1sdKxxP, http://bit.ly/1umQRhJ)

Loungea gainst the Machine

(http://on.fb.me/1sjOxHq)

dubNJAK! visuals by AzenicVisuals

(http://on.fb.me/1wz3pJ6)

ćurke

(http://on.fb.me/1ICumie)

fisttArt

(http://on.fb.me/1ICuDBU)

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala