Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Tradicionalni ska ritmovi na 7. Skaville Festivalu

  • Datum objave: 12.06.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Uz već objavljena imena THE TOASTERSA, PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA, KILLO KILLO BANDA, YELLOW SPOTS, BAGA SOUND – predstavljamo novi bend i nove selektore koji naginju tradicionalnim ska ritmovima.

Vrijedi istaknuti kako ovo nije konačan popis bendova te se očekuje objava još nekoliko izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Skaville Festivalu.

Iz susjedne Italije stižu nam 2tone ska manijaci THE BANKROBBERS, bend uz koji se vežu pojmovi poput antirasizma, S.H.A.R.P. pokreta i klasik skutera. Nakon što su u 2011. izdali debitantski album “Our Times” za Anbifio Record, zaredale su odlične kritike i mnoštvo nastupa sa imenima poput MR. SYMARIP i BAD MANNERS. Nakon prvog albuma krenuli su raditi još snažnije te su odmah izdali i vinilno split izdanje sa ska bendom JOKERFACE. Bankrobbersi su kroz ljeto u 2012. odradili i mini turneju koja je uključivala Austriju i Njemačku kao i nastup na odličnom Ultrash Festivalu u Postdamu. U 2013. izlazi novi album koji ćete premijerno moći čuti i na Skaville Festivalu u Šibeniku.

Predstavljamo i nove selektore na Skavilleu koji dolaze iz Mađarske. Originalna muzika sa Jamajke, ska/rocksteady/early reggae glavni su pravci kojima barataju JD LITTLEHEAD vs. DESMOND SCHLEKER. Muzika 50-ih do 70-ih sa slatkim harmonijama Jamajke koje dolaze sa vinila razveseliti će sve zaljubljenike tradicionalnih ska ritmova, skinhead reggae i rocksteady muzike.

ONLINE ULAZNICE:

Po prvi puta ulaznice za 7. Skaville Festival mogu se kupiti putem online pretrodajnog servisa Entrio.hr, a ističemo i jako povoljnu festivalsku kartu za samo 180KN uz koju dobivate i besplatno kampiranje. Promotivno razdoblje traje do 01.07.2013.

Od 01.07. do 24.07. cijena festivalske karte će biti 210 kuna.

Više informacija pronađite na službenoj web stranici Skaville Festivala i Facebook stranici Skaville Festivala.

 

popis festivala