Kategorije: Top Vijesti

TOF-ov show premijerno u Varaždinskom Klubu Rogoz!

  • Datum objave: 09.11.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Stjepko kao Kandžija… Najveći frajeri Balkana kao Gole žene… Uz majstore masnog bassa, legendarnu Chew The Fat!Cro ekipu… Premijerno na pozornici kluba Rogoz, podrumske scene varaždinskog HNK, 14. studenog, u showu koji razbuđuje i najuspavanija mjesta i diže prašinu gdje god da se pojavi. A za kime se diže prašina? Znamo – i znamo da znate!

08press_foto arhiva Kandžija & Gole žene

Iza domaćina TOF-a ludo je i radno ljeto koje su obilježila gostovanja na najvećim festivalima u Hrvatskoj. Otvorene pozornice Dimensionsa, Outlooka i Seasplasha Yesh, DMT, Tone Tuoro zamijenili su klupskim, ali ide im jednako dobro – masni bass ostao je isti, a atmosfera koju stvaraju jednako užarena, čak i u hladnim jesenskim noćima.

Uvod i rasplet predstave koju TOF dovodi u Varaždin uz vizualne poslastice VJ Polygona pretvorit će se u tulum za sva osjetila, a poznavajući CTF!Cro ekipu, stvar će se rasplitati do dugo, dugo u noć…

Glavni akteri showa, Kandžija i njegove Gole žene, zaplest će večer svojim britkim rimama, labavo znamo da neće biti, a vrhunac je – neminovan. Vlasnici najočekivanijeg albuma godine, a odnedavno i ugovora s Universal Musicom, najavljuju da s albumom stiže neko novo poglavlje njihove karijere, neki novi svijet i izazov – vesele mu se oni, a i mi.

Ulaznice za varaždinski show TOF-ove ekipe potražite kroz sustav Entria po cijeni od 20 kuna ili, po cijeni od 25 kuna, na dan koncerta na ulazu kluba.

, , , , , , , ,

popis festivala