Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

The Garden Festival objavio niže cijene ulaznica za regiju

  • Datum objave: 24.11.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, objavio je cijene festivalske i dnevnih ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije su na www.thegardenfestival.eu

Desetu obljetnicu festivala, koja će se proslaviti od 1. do 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno, obilježit će glazbeni vrhunac u prepoznatljivom stilu, a poznati su i prvi izvođači.

Prva imena na lineupu predvodi DJ Harvey, kultna ličnost koju je The Garden Festival oduvijek želio dovesti u Tisno. Dolazi i Seth Troxler koji je vrtio na festivalu prije nekoliko godina kada je njegovo ime tek raslo, a trenutno je jedan od najvećih DJ-a na svijetu. Tu su i Joy Orbison, također na dugom popisu želja festivala, a nakon njihovog ubojitog back to back seta za prošlo izdanje, vraćaju se Ben UFO i Midland. Craig Richards glazbeno je uvijek zanimljiv i eklektičan, te je zadnjih godina rastao, stoga su ga organizatori opet pozvali i spremaju nekog posebnog uz njega na lineupu. Za deseto izdanje festivala na lineupu će se naći i Greg Wilson te Crazy P live, dvoje izvođača koji su od početka dio festivala koji ne bi bio isti bez njih, a vraćaju se i dečki  Psychemagik.

The Garden Festival ušao je u uži izbor te je među 10 festivala koji se natječu za nagradu European Festival Awards, u kategoriji Najbolji mali festival. U odluci je sudjelovalo 1,2 milijuna festivalskih posjetitelja iz više od 35 zemalja. Pobjednik će se znati 14. siječnja 2015. na dodjeli u nizozemskom Groningenu na Eurosonic Noorderslag festivalu.

Festival koji je utabao put svim ostalim festivalima elektronske glazbe na hrvatskoj obali još jednom nudi spoj odmora i festivalskog iskustva na prekrasnom Jadranskom moru. Ponosan na činjenicu da su oblikovali i inspirirali cijelu festivalsku scenu u Hrvatskoj, The Garden Festival odlazi u velikom stilu uz mnoštvo prijatelja i obitelji koji su mu u tome pomogli, te na lokaciju The Garden Tisno dolaze neke glazbene ikone, a uskoro će još mnoštvo gostiju biti objavljeno.

Završno izdanje The Garden Festivala će donijeti glazbu na 4 pozornice, 8 klupskih večeri u  Barbarella’s Discotheque i 20 zabava na brovima Argonaughty i Arbiana. Festival će biti I domaćin posebnog partyja u trajanju od 10 sati u Barbarella’s, ali više detalja slijedi uskoro.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva. Smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, su na raspolaganju uz mnoge restorane i barove. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine sa skrivenim plažama, povijesnim gradovima Zadar i Split I mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Iako je 2015. njegova posljednja godina,  nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu

 

, , , , , , , , ,

popis festivala