Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Swagučilište dovodi trap predavanje u Osijek

  • Datum objave: 18.03.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

SWAGUČILIŠTE w/
KUKU$ Klan, High5, Bore Balboa
DJ Oliver, DJ Distinctive
27.03 / klub Epic / 35|45
FB Event: http://on.fb.me/1be7Yzq

swaguciliste

Triestri reprezenti dolaze u grad, 27.03. SWAGUČILIŠTE otvara svoja vrata i počinje predavanje,a predmeti koje ćete polagati su swag, trap, bass, flow, parica, flexanje i mnogi drugi.

Najsvježiji udžbenik trap beata i bassa na hiphop sceni, Kuku$ Klan, prvi put dolaze na paku u Epica, čuli su da ima ženski, ima sve pa treniraju u studijskoj teretani danonoćno ko da nastupa poslije toga neće bit.

High5 se vraćaju swagovat s novim izdanjem Schengengang, stariji, ljepši, iskusniji i pokvareniji od posljednjeg posjeta Osijeku. Očekujte lov na gazele i more flexanja, a neko je spomenuo da kao poseban gost dolazi i ćaća Sanader.

Bore Balboa ne prestaje zalazit po zamračenim i zadimljenim prostorima punim preglasnih bitova i začaranog flowa, a svakim zalaskom dosegne novi level dok svi drugi i dalje ko da nemaju blage veze. U Osijek ide opet, kaže da je prošli put bilo taman.

Za intro i after brinu se slavonski asistenti na Swagučilištu, Oliver i Distinctive koji će ocjenjivati sposobnosti praćenja beata na tom danceflooru.
Trap Trap Trap !

KUKU$ Klan

KUKU$ je hip-hop klan iz Zagreba osnovan 2012. godine. Osnovali su ga Đ, Đikola, RBM, Def Kluny, Goca R.I.P. i Hilj$on Mandela. 33 dana nakon osnutka KUKU$ Klana Goca umire i vraća se 36. dan, te se počinju snimati prve stvari. Krajem 2014. izdaju prvi mixtape “FLEXIKON” i počinju sa preuzimanjem scene. Zgodni su, mladi, plodni i dragi a znalo se desit da na stejđ izađu nagli. Ne izlaze iz igre dok ne sakupe dovoljno parica za zlatnu piramidu. Zajedno sa High5-om, članovi su 33bande iako je njihov broj misteriozni 36.

FLEXIKON youtube playlista:
http://bit.ly/1yCjyuV
FLEXIKON mixtape download: http://www.hhunity.org/kukus-flexikon-mixtape/
KUKU$ Klan soundcloud: https://soundcloud.com/kukusklan

High5

High5 je banda, High5 je kultura, High5 su Visokih5, High5 su trap gospodari iz Zagreba.
Žive taj yolo, jašu taj swag. Ustvari, žive sa starcima i idu na faks. Kad ne pune indekse potpisima, napune studio i stvaraju tvrdoću koja je tvrđa nego tvrdo č.  Ako svi njihovi nastupi nisu dovoljna potvrda, onda je to svakako ovogodišnja dodjela nagrada u sklopu Hip Hop Unity portala kada su osvojili nagrade za najbolji live act, te grupu i album godine, a njihov Žugi je dobio nagradu za MC-a godine.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLdpeRxxgL3db2B4GNjXegx05mEZsYHGoc
https://www.facebook.com/visokihpet
https://soundcloud.com/tr33zmusic
https://www.youtube.com/tr33zmusic
https://twitter.com/TR33Zmusic

Bore Balboa

Mladi swaglord kojeg tvoja obitelj voli više od tebe,u kratkom roku je postao bard po nekima posrnule scene.
Jašući pegaza po poljanama swaga i novčanica od 1000 čuo je ukradeni instrumental i počeo repat. Ugasio je managera i upalio DAW. Sve ostalo je povijest. Prateći Lil B-eve postulate bratske ljubavi radi najrealniji lažni hip hop koji si ikad čuja, kmete jedan. U slobodno vrijeme radi znakove nepostojećih bandi rukama , fingira pucnje iz pištolja i pomaže ljudima u domu za stare i nemoćne.

http://youtube.com/borebalboa
http://borebalboa.tumblr.com/
http://soundcloud.com/bore-balboa

After: DJ Oliver ( epicdubsession / krankšvester )
DJ Distinctive

Ulaznice:
Pretprodaja: od petka 13.3.2015, 35 kn ( EPIC – Alternativni klub Osijek, BarcelonaPub Osijek,, Capriolo Hrvatska)
Na ulazu: 45 kn

[NAGRADNA IGRA]

Za Swagučilište dijelimo 2×1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je likeati i shareati ovaj post, a u komentar napisati “Festival.hr vodi me na Swagučilište”

, , , , , ,

popis festivala