Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

SunceBeat festival objavio kompletan popis izvođača

  • Datum objave: 03.07.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Objavljen je dopunjeni impresivan popis izvođača za SunceBeat festival u Tisnom. Prema globalnoj popularnosti DJ-eva koji nastupaju, radi se o još jednom impresivnom open-air festivala ovog ljeta na Jadranu.

U trajanju od šest dana od 25. – 31. srpnja SunceBeat donosi nastupe na glavnoj pozornici i beach baru u Uvali Rastovac (Tisno, Murter) i zatim se provod nastavlja do jutarnjih sati u open-air klubu Barbarellas (Porat kod Pirovca).

Objavljen popis izvođača potvrđuje da Hrvatska zaista postaje ugledna party destinacija. Dolaze nam vrlo važna i utjecajna imena iz svijeta house ritmova i općenito vrhunske plesne glazbe.

DJ Harvey – jedan od prvih residenta kluba Ministry of Sound u Londonu, poznat po svojim “epohalnim” DJ setovima u najelitnijim svjetskim klubovima i jedan od začetnika house glazbe u Velikoj Britaniji. Već duže vrijeme živi u SAD-u, gdje uživa status rock zvijezde. Njegove “limited edition” ploče dostižu cijene i do 300 funti.

Dimitri from Paris – kultni DJ i svjetski glazbeni sladokusac. Zahvaljujući istančanom ukusu za disco i funky glazbu, izabran je od strane Hugh Hefnera za resident DJ-a za “Playboy Mansion” partyje diljem svijeta.

Fancois Kevorkian – jedan od rijetkih DJ-a koji se može pohvaliti da je karijeru započeo u legendarnim klubovima New Yorka – Studio 54 i Paradise Garage. Trenutno je resident večeri “Deep Space” u klubu Cielo (NY) gdje uz brojne goste vrti svojstvenu “spiritualanu” plesnu glazbu. Globalnu popularnost stekao je zahvaljujući broju kvalitetnih izdanja i DJ nastupima diljem svijeta, (uključujući i jedan od najboljih setova na Dance areni Exit festivala).

Dennis Ferrer – osvojio je svjetsku klupsku scenu hitom “Hey Hey”, za koji je nominiran za Grammy. Radi se o top DJ-u i producentu koji također dugi niz godina žari i pali nastupima u najjačim svjetskim klubovima.

Uz brojne druge poznate DJ-eve, uživo će nastupiti i Jazzanova,  prava poslastica i dugo očekivani live nastup vrlo utjecajnog producentskog i DJ kolektiva iz Berlina.

http://www.youtube.com/watch?v=BRNoAolL9XI/

Donosimo vam i kompletan popis izvođača:

Jazzanova live, Africa Hitech live, DJ Harvey, Francois K, Dimitri From Paris, Dennis Ferrer, Motor City Drum Ensemble, Atjazz, Dixon, Henrik Schwarz, Kyle Hall, Morga Geist, Alex Barck, Kerri Chandler, Karizma, Rich Medina, DJ Spinna,  DJ Lefto, Craig Smith, Phil Asher, Ronnie Herel, Billy Davidson, Kev Beadle, Andy Ward, Gaving Kendrick, Terry Jones, Souldynamic, Luis Radio, Master D, Mark Stone, Marc Rowlands, Little Stevie, Sarah Favouritizm i Steve Butler.

Organizator festivala je Southport Weekender, britanska event management organizacija s više od 20 godina iskustva u organizaciji profiliranih festivala i klupskih događanja.

Ulaznice po cijeni od 105£ možete kupiti online na: www.suncebeat.com/shop.

Satnicu možete pronaći na: www.southportweekender.co.uk/flyer/080612/

Očito je da na trećem Sunce Beat festivalu dobre organizacije kao i dobre glazbe neće izostati. Više informacija možete saznati na službenim stranicama festivala: www.suncebeat.com kao i Facebook stranici www.facebook.com/SUNceBeat.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala