Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

Student day festival U RIJECI

  • Datum objave: 18.05.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

I ove godine riječki studenti obilježavaju dan posvećen isključivo njima jer najveći studentski događaj održava se po treći put u gradu Rijeci, pod nazivom Student day festival, na Korzu te gatu Karoline Riječke.

Službeno otvorenje biti će 01.06.2012, dok će se glazbeni dio programa odvijati 02.06.2012.

Studentski zbor sveučilišta, organizatori manifestacije, prošlogodišnji su događaj upotpunili mnogobrojnim te raznovrsnim sadržajima koji su se odvijali preko dana, poput sportskih natjecanja, edukativno-informativnih te zabavnih programa, no ono što svi iščekaju prvenstveno je glazbeni dio programa.

Studentski dan svakako je manifestacija hvale vrijedna jer radi se o studentskoj fešti koja je prošle godine brojila više od 20 000 posjetioca pa ove godine vjerujemo da broj može biti samo veći od navedenog.

Cijena ulaza ostaje i dalje cijelih 0 kuna,  a ove godine na gatu Karoline Riječke zabavljati će vas  TBF, LET 3, Marčelo & Filteri, Disco ‘n’ Action i Ivan Mastermix,  Losing Focus dok se za headlinera najavljuje inozemni house projekt Freemasons!

http://www.youtube.com/watch?v=w6c9sw4yG_I/

Pozvani su  ponajprije svi studenti, a i oni koji se osjećaju tako, da dođu prisustvovati jedinom hrvatskom studentskom danu jer zabava je garantirana!

 

, , , , , , ,

popis festivala