Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

Student Day Festival postaje dvodnevna manifestacija!

  • Datum objave: 30.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Riječki Student Day Festival koji od 2010. godine uveseljava Riječane i sve one koji se u Rijeci nađu u to vrijeme, održat će se i ove godine. Ovogodišnje izdanje festivala najavljeno je sa malim promjenama u programskoj shemi, koje vjerujemo da će razveseliti posjetitelje! Naime, Student Day neće se održati na samom početku lipnja kao što se do sada održavao, već su ga organizatori odlučili premjestiti na zadnji vikend u lipnju. Druga vijest je produžetak trajanja festivala na dva dana pa će tako svi zaintereseirani moći uživati u besplatnim svirkama odličnih izvođača kroz cijeli vikend.

Nakon mnogih izvrsnih izvođača koji su proteklih godina nastupili na Student Day-u (TBF, Dubioza Kolektiv, Kiril Džajkovski, Let3, Marchelo, Freemasons), ovogodišnje glazbena postava će zasigurno također usrećiti sve ljubitelje žestokog zvuka i izvrsne atmosfere. Prvog dana festivala nastupit će sve priznatiji riječki bend Mandrili, osječka hip hop senzacija Kandžija, Sane, Moskva te Hladno pivo kao headliner prvog dana. Zatvaranje prve večeri odradit će izvrstan Foo Fighters tribute band, Kung Foo Fighters.

Druga festivalska večer kvalitetom glazbene postave neće niti malo zaostajati za prvom. U subotu će na pozornicu izaći Vanillaz, pulski ska bend RadioAktiv, RHCP Tribute Band, izvrsni St!llness koji će ovom prilikom u Rijeci promovirati materijale s novog istoimenog albuma te legendarne i neuništive Majke predvođene Goranom Baretom. Za kraj festivala kontrolu nad festivalskim plesnim podijem preuzet će dobro poznati britanski house duo Shapeshifters koji će publiku odvesti na elektronsko putovanje kroz zarazne beatove i melodije.

Ulaz je na sva događanja besplatan.

, , , , , , , ,

popis festivala