Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiDomaći FestivaliNovosti

Strobolobo zagrijavanja za nadolazeći festival!

  • Datum objave: 16.03.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Strobolobodobolos, festival iz srca Slavonije, po četvrti put će se održati u šumi Zokovici (Đakovo) u razdoblju od 19. do 21. svibnja 2017. godine!

Psytrance i Dub festival, tri dana, tri floora i preko šezdeset izvođača iz devet zemalja! Saso Mange soundsystem će se pobrinuti za Merkaba Skyence Lab, dok će Irie Garden Dub arena biti opremljena s čak tri soundsystema – Digitron, Warrior Charge i Shimana!

Povodom nadolazećeg festivala održat će se nekoliko prepartyja u Osijeku, Zagrebu i Splitu, gdje ćete moći osjetiti djelić atmosfere samog festivala.

Prvi, Merkaba Stories, održava se sutra, 17. ožujka, u osječkom klubu EPIC! Za kormilom će vas dočekati šest kozmičkih kapetana Regeneration plemena – 3TT, Tranceported Man, Nemo, Krpa, Mind Manifest i Čičak Neodoljivi!

Strobolobodobolos: Calling #1 održat će se 25. ožujka u zagrebačkom klubu FUKS! Da bi što bolje prenijeli atmosferu festivala, ekipa je party podijelila na dva dijela. Prvi dio je orijentiran na psytrance dio festivala, Merkaba Skyence Lab, a za atmosferu će se pobrinuti: Mihael Delić, Dalay Layna (live), Hotep (live), Trisha i Jack the Tripper!

Preostala dva zagrijavanja održat će se 1. travnja. Irie Garden će s dva soundsystema, Shimana i Boca, pustiti korijenje bassa u zagrebačkom AKC Attack! U isto vrijeme, splitsku Kocku će na psihodelično putovanje povesti četiri kapetana – Nocturnal (live), Allan, Val Vashar i Stevo!

Cijene ulaznica za Strobolobodobolos:
15. ožujak – 10. travanj –> 70 kuna
11. travanj – 18. svibanj –> 90 kuna
19. svibanj / ulaz –> 120 kuna

Dnevne ulaznice za petak nema, dok je cijena dnevne ulaznice za subotu, 20. svibnja od 12 sati, 80 kuna.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala