Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Stop Making Sense kompletirao lineup za 2013.

  • Datum objave: 05.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Stop Making Sense festival u Tisnom najavio je potpuni lineup izvođača za 2013. godinu. Od 1.-4. kolovoza na popis izvođača naći će se tako Sebo K i Session Victim, čime je ovogodišnji lineup najveći do sada. Dovodeći neke od najvećih imena u Tisno, SMS je zaradio simpatije Steve Buga, T.Williamsa, Midlanda i Ame&Dixon, a festival označava slavljenje elektronske glazbe, odmora utopljenog u suncu i uzbudljiv mini-odmor, sve u jednom.

Danza Macabra iz Slovenije te ruski Plusplusplus pridružuju se Stop Making Sense obitelji, a kao domaćini večeri na Wood stageu predstavljaju Sebo K. Trouble Vision na brodskim zabavama predstavljaju teškaše Session Victim, dok se John Talabot drži kopna. CRACK Magazine daju dobrodošlicu Radio Slave u svoju momčad, FACT su tu sa Steve Bugom, a T.Williams predstavljaju zajedno s Braiden i Lindstromom, te Orlando Boomom i Kiwi.

Electric mind su domaćini Mano De La Tough, dok Will Saul, Midland i Appleblim predstavljaju AUS kolektiv. Zagrebački kolektiv Croatia Calling je suradnja između nekih od najboljih hrvatskih klupskih kolektiva. Oni preuzimaju festival u četvrtak s najboljom domaćom glazom.

Kada se radi o Stop Making Sense festivalu riječ je o suncu, ljudima, glazbi, bijegu, a ovaj nepretenciozni glazbeni festival pun je topline i snažnog osjećaja za zajednicu. Glazba se neprekidno pušta od podneva do 1 sat ujutro, a festival ima svoju privatnu plažu, plesni podij uz more, zabave na brodu, vinske i koktel barove te štandove s hranom.

Ovogodišnje zabave na brodovima su veće nego ikada, stoga zgrabite svoju ulaznicu. Na njih ćete se moći ukrcati 2 puta dnevno, a ulaznice za ove četverosatne zabave na suncu prodavat će se u pretprodaji po 15 funti.

Četvrtak:

Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć:  FACT presents T.Williams, Braiden

Petak:

Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda

Subota

Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim
Noć: Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi

Nedjelja:

Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon
Od ponoći do 6 ujutro zabava se sa Stop Making Sense festivala premješta u open-air klub pored mora Barbarella. Jedan od ključnih dijelova Stop Making Sense iskustva može se mjeriti s klubovima na Ibizi, a lineup slaže SMS ekipa. Četvrtak je rezerviran za Love Fever, Sessin Victim i San Soda. Petak donosi FACT sa Steve Bugom, T. Williams i Braden. Subota je prilika da zasja Orlando Bloom, kao i Lindstrom i Kiwi. A nedjelja se zatvara s Warm i Ame & Dixon.

Izvođači:

Ame & Dixon | Steve Bug | Lindstrom | John Talabot | Radio Slave T.Williams | Sebo K | Prins Thomas | Will Saul | Midland | Mano Le Tough | Session Victim | San Soda | Appleblim | Braiden | Harri & Domenic

A&A / Ali TilleV / Brighton / Danza Macabra / Dolan Bergin / Examine / Jan Kincl Zero / Kito Jempere, Kiwi, Labud, Luka K, Madera Verde, Mimi, Moa Pillar, Mr Solid Gold, Nikola, Pardon My French, Park Ranger, Rob Summerhayes, Your Name

TROUBLE VISION / WARM / ELECTRIC MINDS / AUS / SUB CLUB / ORLANDO BOOM / LOVE FEVER / CRACK / FACT / CROATIA CALLING / ANOMALOUS VISUALS / PLUSPLUSPLUS / DANZA MACABRA

Smještaj:

Sunčani bijeg u Hrvatsku nikada nije bio lakši uz low cost kompanije koji slijeću u blizini Zadra i Splita iz cijele Europe. (Za cijenu od 15 funti SMS osigurava prijevoz od aerodroma do festivalske lokacije i obratno). Smještaj za vrijeme festivala osiguran je u apartmanima, u kampu i daju vam slobodu da se opustite samo par minuta od središta zabave.

Ako se odlučite na smještaj izvan lokacije, grad Tisno i otok Murter nude mnoštvo apartmana i hotela, kao i restorana i kafića koje možete istraživati prije i nakon zabava.

Ulaznice:

Ulaznica za Stop Making Sense festival u pretprodaji je 120 funti  – bez cijene rezervacije.

Grupni popust: kupite 5 karata, dobijete 1 gratis (detalji na web stranici)

Zabave na brodu: 10-15 funti (2 puta dnevno ide se na putovanje oko otoka koje traje 4 sata)

Posebna ponuda (ograničen broj) nudi festivalsku ulaznicu i 7 dana smještaja u apartmanu na festivalskoj lokaciji za 300 funti po osobi.

Djelić atmosfere u Tisnom na Stip Making Sense festivalu pogledajte u videu:

vimeo.com/52227692

 

SMS E-flyer April+Session Victim

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala