Kategorije: Clubbing & KoncertiTop Vijesti

Status Quo ovoga vikenda u pulskoj Areni u sklopu svoje oproštajne turneje!

  • Datum objave: 27.07.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Kada su legende rocka, Francis Rossi i Rick Parfitt početkom prošle godine najavili oproštajnu turneju, malo tko je očekivao da ćemo STATUS QUO imati priliku vidjeti u Hrvatskoj.

status_quo_velika

Njihova velika želja za povratkom u Pulu da održe koncert koji nam duguju, omogućit će nam da i sami postanemo djelićem rock povijesti!

Iza sebe imaju 28 studijskih albuma, više od 60 hitova, od toga čak 22 pjesme u Top 10 britanskoj ljestvici, Brit Awards – nagradu za izniman doprinos glazbi. Ovo su više nego odlične preporuke za ljubitelje najkvalitetnije rock glazbe.

STATUS QUO je svakako jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih rock grupa koja je desetljećima istovremeno inspirirala mnoge glazbenike i zabavljala obožavatelje.

Prava glazbena poslastica slijedi svima koji žele čuti kako uživo zvuče “Picture of Matchstick man”, “Whatever you want’’,  “In the Army now’’, “Rockin’ All Over The World’’… ovo je event koji se ne propušta! Koncert će se održati 29. srpnja s početkom u 20.30 sati.

Da podsjetimo, Status Quo trebali su nastupiti u pulskoj Areni početkom kolovoza 2014. godine, no koncert je otkazan u posljednji tren zbog iznenadne bolesti Ricka Parfitta.

Ulaznice potražite u sustavu Eventima.

, , , , ,

popis festivala