Kategorije: AktualnoDomaći Festivali

Sonus festival u humanitarnoj akciji za istraživanje bolesti tumora mozga

  • Datum objave: 10.08.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Sonus festival, koji će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima na otoku Pagu, osim što svakog dana dodaje neko od svjetski poznatih imena elektronske glazbe svom programu, najavio je još jednu akciju – humanitarnu. 

Day parties @ SONUS FESTIVAL

Jedan od redovitih izvođača Sonus festivala, planetarno popularan underground DJ i producent, Seth Troxler, još jednom nas je oborio s nogu.

Ovog puta ne na plesnom podiju, već sa svojom plemenitom akcijom – uz tim od deset ljudi popeo se na vrh Kilimanjara, s misijom da prikupe $1.000,000 namijenih za istraživanje tumora mozga.

Nature @ SONUS FESTIVAL

Priliku za sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji, dobit će i posjetitelji Sonus festivala gdje će Seth Troxler ove godine biti jedan od headlinera.

Na info pultu festivala, posjetitelji će moći priložiti novčana sredstva i dati svoj doprinos u akciji prikupljanje sredstava za inovativna istraživanja i podizanje svijesti o ovoj teškoj bolesti.

Boat parties @ SONUS FESTIVAL

Seth Troxlera na četvrtom izdanju Sonus Festivala na plaži Zrće posjetitelji će imati priliku slušati čak dva puta.

U dnevnom dijelu festivala nastupit će nakon Bas Ibellinija u Kalypsu, a uz ovog izuzetnog umjetnika i divnu dušu imamo priliku i otplesati kraj festivala gdje svira uz Jackmastera u klubu Aquarius.

Sethovu akciju možete podržati i na linku.

Sonus 2015 Papaya club

Cijena festivalske ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena i iznosi 440 kn. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.

 

, , , ,

popis festivala