Kategorije: Aktualno

Sonus Festival 2016 – prodaja lokalnih ulaznica

  • Datum objave: 25.05.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Iako svake godine ovaj festival posjete deseci tisuća ljudi iz cijelog svijeta, organizatorima Sonusa vrlo je bitno da okupe što više posjetitelja iz naše regije. Upravo zato, cijena ulaznice za sve posjetitelje iz EX YU regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem online trgovine.

Festivalska ulaznica uključuje ulaz u 3 kluba tijekom 5 dana i 5 noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača, među kojima su najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, tINI, Cassy, Jamie Jonesa, The Martinez Brothers, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i mnogih drugih.

Sonus festival, jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, održat će se od 21. – 25. kolovoza na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na brodovima koji će svaki dan isplovljavati na pučinu Jadrana.

Dodatna povlastica za posjetitelje je da je ulaznice moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posjetite www.sonus-festival.eu.

Links:

Prodaja ulaznica: www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016
Web site: www.sonus-festival.eu/
Facebook: www.facebook.com/sonusfestival

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala