Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Slurp! Hangar Rave u Puli i vikend program u zagrebačkom Sirup-u

  • Datum objave: 12.12.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Po prvi puta predstavljamo zimsko izdanje Slurpa! čije će se otvorenje poklopiti sa otvorenjem novog prostora Svetica u Šišanu 14. prosinca događanjem nazvanom Slurp! Hangar Rave.

SVETICA (Monte Madonna) je bivša vojna baza kraj Pule, izgrađena ispod istoimenog brda koje se nalazi istočno od Šišana i sjeverozapadno od Ližnjana. Glavna funkcija ovog objekta bila je zaštita Kvarnerskog zaljeva pa se Svetica naziva i “čuvaricom Kvarnera”. Ovaj bivši vojni objekt odlično je očuvan, a u dijelu kompleksa nalazi se hangar u kojem će se odvijati razni partiji i koncerti. Hangar je jedinstven zbog konstrukcije po uzoru na pčelinje saće, koji je 50-ih godina dovezen iz Zadra i složen na Svetici. Ovo je jedinstven primjerak drvenog hangara napravljenog po uzoru na slične američke objekte i jedini je takav vojni objekt očuvan u Puli. Hangar predstavlja ogroman prostor ovalna krovišta umreženog složenom drvenom konstrukcijom. Uz odličnu akustiku te dodatno uređenje i grijanje pružat će odličnu platformu za razne zabavne programe.

14. prosinca zabava započinje SLURP – HANGAR RAVE ! partijem. Slurp! je festival elektronske glazbe koji se događa u ljetnim mjesecima na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu u produkciji Udruge Seasplash i Pozitivnog ritma . Tijekom zimskih mjeseci SLURP će se odvijati na SVETICI u Šišanu, a sve započinje 14. prosinca partijem na kojem će nastupiti vrhunska ekipa dj-a koja garantira odličnu plesnu zabavu:

TOM JAY

LEMON

MAKE

BOODALE

ADOO

XXL

RICH

BEBETTO

Party započinje 14. prosinca u 22 sata i trajati će do 10 sati ujutro slijedećeg dana.
Ulaz: do 00h 30 kn, 00h – 08h 40 kn, 08h – 10h 20 kn


.

, , , , , ,

popis festivala