Kategorije: AktualnoStrani Festivali

Sedmodnevne ulaznice za Sziget su rasprodane!

  • Datum objave: 06.07.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Sziget festival je dostigao novi vrhunac u prodaju svojih ulaznica, jer sve sedmodnevne su rasprodate prije kraja srpnja.

festival-italia

Otok slobode će postaviti novi rekord u broju nacionalnosti koje će prisustvovati ovom događaju, jer kupci pretprodajnih ulaznica dolaze iz ukupno 102 zemlje. Važan savjet za sve koji još nisu kupili ulaznice: jednodnevne karte su još uvijek dostupne, ali savjetujemo vam da se brzo odlučite da li želite posjetiti ovogodišnji Sziget!

Veliki budimpeštanski festival  privlači sve veći broj posjetitelja u posljednjih nekoliko godina i – usprkos povećanim kapacitetima – već su rasprodane sve petodnevne i sedmodnevne ulaznice za izdanje 2016.

Sve Sziget ulaznice uključuju i mogućnost kampiranja, tako da su organizatori htjeli biti sigurni da posjetitelji Szigeta koji borave na Otoku imaju dovoljno mjesta za svoje šatore.

12651158_1046753648708165_520603881704843741_n

2016 je rekordna godina za nas. Nikad nismo prodali toliko karata tako brzo, što je dobro i za samu kompaniju. Osim toga što radimo veoma naporno, također smo vrlo ponosni na činjenicu da nam fanovi iz svih krajeva svijeta daju povjerenje i pridružuju nam se tog čarobnog tjedna ‘- rekao je Tamas Kadar, direktor Sziget Cultural Management-a.

‘Naravno da smo mi sretni ugostiti i posjetitelje sa dnevnim ulaznicama, ali bih pozivao sve da ne kupuju u posljednjem trenutku, jer je količina tih ulaznica isto ograničena ‘.

Sve informacije i dnevne ulaznice su dostupne ovdje! 

,

popis festivala