Kategorije: Clubbing & KoncertiTop Vijesti

Seasplash predstavlja Slurp! Halloween

  • Datum objave: 22.10.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon prvih partija održanih 30.4. i 2.5. i odličnih reakcija publike Seasplash se vraća u Zerostrasse u petak 31. listopada sa Slurp! Halloween partijem na kojem će nastupiti sve popularniji zagrebački Dj i producent Homeboy sa svojim Live-actom! Uz njega će nastupiti i krema istarske elektronske i party scene; Alen Sforzina, Lemon, Adoo, Bebetto, Xxl i Innaca.

Najpoznatiji pulski podzemni tuneli Zerostrasse nalaze se ispod Kaštela, a u središnju podzemnu dvoranu koja se nalazi točno ispod mletačke tvrđave stiže se iz četiri alternativna pravca… Ulazi su: kod Dvojnih vrata, kod Taxi stajališta (ex galerija Nemeš), kod Tehničke škole i na usponu prema Franjevačkom samostanu.

Temperatura je u pulskim skloništima cijelu godinu identična i kreće se oko ugodnih 14 stupnjeva, a vlage ima toliko da ne može pokvariti dobru zabavu. U tunelima nema signala za mobilne uređaje tako da nema niti tehnoloških zapreka za zabavu i ples.

Slurp! Halloween party održati će se u centralnoj dvorani podzemnog skloništa, nazvanoj Ovalni ured pod Kaštelom, a ulaz na partije biti će kod Dvojnih Vrata ispod pulskog Arheološkog Muzeja.

Party će započeti u 23:59 u petak 31.10., a završiti u 8:00 ujutro u subotu 1.11. Ulaz je 50 kn, dok će maskirani posjetitelji (Halloween i ostala ikonografija) plaćati ulaz 35 kn isključivo ako imaju kompletnu masku odnosno budu maskirani od glave do pete.

Opet ćemo apelirati na posjetitelje da higijenske potrebe vrše isključivo u wc-ima koji će biti postavljeni na ulazu u tunele. Zerostrasse tunele moramo čuvati jer su kulturna baština, a kako vidimo i odlična platforma za glazbene dogadjaje.

Više o partiju na službenom Facebook eventu.

, , , ,

popis festivala