Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

RASPRODANE PROMO ULAZNICE za nastup Fatboy Slima!

  • Datum objave: 12.06.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Kako je i očekivano, prvi, ograničeni kontigent promo ulaznica za nastup Fatboy Slima u Culture Clubu Revelin 22. lipnja je rasprodan. Najvjerniji fanovi brzo su reagirali i ulaznice po cijeni od 149 kn planule su u samo tjedan dana.

Od ponedjeljka, 11. lipnja u prodaju su krenule pretprodajne ulanice po 199 kn što je cijena koja će ostati do samo dana nastupa. Na dan svirke u Revelinu, 22. lipnja, cijena ulaznica, ukoliko ih ostane u prodaji, iznosit će 249 kn.

Cijeli sljedeći tjedan, do 17. lipnja u prodaji će biti i sezonske ulaznice, samo za stanovnike Dubrovnika, po cijeni od 925 kn. Sezonska ulaznica vlasniku će omogućiti ulaz na sva događanja do 31. kolovoza, pa tako i na nastup Fatboy Slima.

Gostovanje Fatboy Slima u Revelinu bit će njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj dosad i jedan od vrhunaca kompletne party sezone u Dubrovniku i na Jadranu. Multitalentirani glazbenik, producent, DJ, remikser, glazbeni inovator I hitmaker Fatboy Slim je jedan od najpoznatijih i najpozitivnijih ličnosti cjelokupnog entertainmenta. Za ulazak u antologiju plesne glazbe bio je zaslužan album “You’ve Come A Long Way Baby” i njegovi megahitovi “Praise You, “The Rockafeller Skank“, “Right Here Right Now” i “Gangster Tripping” koji su i dan danas sastavio dio špice večeri svakog kluba koji drži do sebe, ali i popularne klupske večeri “Big Beat Boutique” i brojni remiksevi poput onih za Beastie Boyse i Cornershop. Fatboy Slim je jedan od prvih superstar DJ-eva koji su punili festivale, klubove, stadione, arene i plaže diljem svijeta. Na jednoj od njih – onoj u Brightonu – 2002. je skupio čak 250 tisuća ljudi. Sljedećih godina Norman je ponovio uspjeh singlovima “Weapon Of Choice”, “Star 69”, “Push the Tempo” i “Don’t Let the Man Get You Down” te osvojio brojne glazbene nagrade poput Brit Awardsa i MTV-jevih Video Music Awards-a.

ULAZNICE

Od ponedjeljka, 11. lipnja u ponudi će se naći pretprodajne ulaznice po 199 kn, dok će cijena ulaznice na dan nastupa iznositi 249 kn.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na www.ticketpro.hr, gigstix.com i www.kupikartu.ba

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe “BRAZIL” – DOC

Sport caffe “BALUN” – Mokošica

Caffe Bar “PARADISO”

Caffe Bar “AFRIKA”

Caffe Bar “CASABLANCA”

Caffe Bar “MICRO”

Caffe Bar “DIX”

Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)

Lounge Bar “CULTO”

Pizzeria “TABASCO”

Club “23”

Caffe Bar “Zino”

 

SEZONSKE ULAZNICE

SAMO ZA STANOVNIKE DUBROVNIKA

Culture Club Revelin pripremio je posebnu sezonsku ulaznicu koja će biti u prodaji samo za stanovnike Dubrovnika. Time se stanovnicima grada pod Srđom omogućuje da po posebnim uvjetima uživaju u bogatom programu kluba ove ljetne sezone.

 

Cijena posebne sezonske ulaznice je 925 kn.

Sezonska ulaznica vrijedi od 1. lipnja do 31. kolovoza 2012. i omogućava ulaz na sve događaje svaku večer u klubu u navedenom periodu.

 

Prodaja posebnih sezonskih ulaznica počinje 31.5. i traje do 17.06., a kupiti se mogu kupiti svaki radni dan (pon-pet) od 12-16h, kancelarija Culture Cluba Revelin, Trg kralja Tomislava 7 (DOC centar, prvi kat, iznad kafića Brazil)

Za kupovinu ulaznice treba osobno doći jer ova se ulaznica izdaje na ime i uz sliku

22. lipanj – Fatboy Slim

29. lipanj – Kurd Maverick

5. srpanj – Martin Solveig

20. srpanj – Paul Van Dyk

26. srpanj – Axwell

02 – 04. kolovoz – Re-Vel-In festival w. Fedde Le Grand, Gramophonedzie, Sébastien Léger, Paul Woolford, Syke n’ Sugarstarr

9. kolovoz – Umek

16. kolovoz – Riva Starr

, ,

popis festivala