Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Raspored i satnica INmusic festivala

  • Datum objave: 19.06.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Najveći hrvatski open air festival počinje za manje od tjedan dana. Jarunski Otok hrvatske mladeži polako se pretvara u pravi festivalski raj – pozornice, livade, šatori i kupole samo što nisu spremni primiti tisuće posjetitelja i naravno velikih glazbenih imena. Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne i mnogi drugi zabavljat će vas kroz tri dana i noći, a prije dolaska na festivalsku lokaciju informirajte se o rasporedu i satnici nastupa festivalskih izvođača.

Osim glazbenih nastupa, posjetitelje ove godine očekuje kazališni program u INteatru powered by Splitska banka. Uz predstaveCABAres CABArei Zijaha Sokolovića te Münchhausen Vilima Matule, organizira se i tribina na kojoj će svi zainteresirani dobiti priliku družiti se s poznatim filmskim redateljima Slobodanom Šijanom i Rajkom Grlićem te kritičarem Nenadom Polimcem. Brojni drugi dodatni sadržaji kao što su Ko to tamo peva (Balkan party), Tko pjeva zlo ne misli (Retro party), Šuma Striborova,RockIN’ horseNargila Chill Out BarHuman jukeboxTesla Boat ShowSilent partyJack party i mnogi drugi upotpunit će festivalski doživljaj. Jedinstveno uređenje festivalske lokacije za koje su zaslužni mladi nadareni umjetnici i dizajneri pratit će vas od samog ulaska na otok pa do kampa koji je za posjetitelje otvoren od 21. do 28. lipnja. Besplatni bežični internet, tuševi s toplom vodom i mogućnost čuvanja osobnih stvari samo su neke od pogodnosti koje su pohvalili i svjetski mediji kao što su The Huffington Post ili National Geographic Traveller.

HTOT8K9MFjxq0624Jj6kQGWoRFdmGTQKA2MwnIQ84yU,vYnItKDauwms1wPmb0dx5QrmZi4t8AhMonBuYs9ErxM

Ulaznice za INmusic festival dostupne su već od 349 kuna u svim prodavaonicama Tisak media centra. Žujinim voucherom možete ostvariti popust od 50 kuna na važeću cijenu pri kupnji festivalske ulaznice, a možete ga dobiti u svom omiljenom kafiću ili putem Žujinih nagradnih igara. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 290 kuna dostupne su u Tisak media centrima u Zagrebu te online u sustavu Entrio, a bit će ih  moguće kupiti i na festivalskoj blagajni na samom ulazu na Otok hrvatske mladeži.

Raspored nastupa izvođača, prema danima i satima, potražite na službenoj web stranici InMusic festivala.

P.S. Žuja je organizirala besplatni javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli. Kad piješ, ne vozi“. Kondukteru samo morate predočiti festivalsku kartu ili narukvicu :)

, , , , , , , , , ,

popis festivala