Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Pure Underground kolektiv otvara open air sezonu

  • Datum objave: 05.06.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon što su zimsku klupsku sezonu i više no uspješno priveli kraju, ekipa Pure Undergrounda svojoj publici, novoj i staroj,s velikim zadovoljstvom najavljuje početak ljetne, open air sezone.

Pure Underground predstavlja novi ljetni program pod nazivom Summer Pleasures. Prvi event se održava 07.lipnja i smješten je na idiličnoj lokaciji u uvali Svežanj u Kostreni. Na samoj plaži se nalazi Bung Bunga beach club.

10376944_629526093782888_2638784392013416793_n

Glazbeno područje se nastavlja tematski na zimski PURE UNDERGROUND serijal u laganom i bržem tech, deep, dub ritmu. Domaću postavu čine rezidenti Adoo,  Claus Cottini, Igorritza & Labozza. Za otvaranje sezone je predviđen mlad i perspektivan gost iz Slovenije ALEXSERRA.

LOKACIJA

Uvala Svežanj unutar koje je smještena prekrasna prirodna plaža dijelom šljunčana , a dijelom stjenovita jedana je od najatraktivnijih dijelova obalnog pojasa Kostrene, lijepog mjesta kraj Rijeke. Zbog rijetkih vrsta pronađenih u podmorju, uvala Svežanj nalazi se u središnjem dijelu zone područja predviđenog za uspostavljnje budućeg podmorskog parka. Prilaz na plažu je direktno sa obalnog puta. More je prozirno plavo i čisto, svi prateći sadržaji od sportsko-rekreacijskih, zabavnih do gastronomske ponude kao i spasilačka ekipa na visokom su nivou što  potvrđuje i dodijeljena Plava zastava.

17172817

Svjesni opće ekonomske situacije, a vođeni željom da se svi mogu na pravi način opustiti i zabaviti, za posjetitelje partya su osigurane i redovite akcijske cijene cuge, HAPPY HOUR-e, što znači cugu u pola cijene u vremenu od 22.00 do.23.00

Na partyu se za odličan sound brine Funktion One soundsystem.

Funktion One soundsystem je na vrhu  Beatport’s ‘Best Sound Systems in America’ liste.
1907282_1453473454887263_811232966_n

..”In a world where everything is ‘dumbing down’ and finesse and subtlety are rapidly disappearing, it is a source of pride to us that we are continually going in the opposite direction, expanding the envelope. On a spiritual level, good music and good sound has the effect of opening peoples’ minds and deepening their consciousness which can only be good for the planet.”

Ekipa Underground Rijeke se zahvaljuje Općini Kostrena na suradnji oko uređenja plaže. Eurodom.hr Pionner DJ shopu zahvaljuju na modelu slušalica HDJ 500 koje ste mogli osvojiti u nagradnoj igri. Zahvala ide i svim medijskim pokroviteljima i promotorima :)

Dodatne informacije:
FB event
Underground Rijeka fb page

Pure Underground

Pozivamo sve koji su željni partijanja pod vedrim nebom da posjete otvaranje open air sezone i fino se zabave :)

, , , , , , , ,

popis festivala