Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Puni se line up Dimensions festivala!

  • Datum objave: 04.06.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Dimensions festival je novi festival elektronske glazbe koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule u organizaciji britansko-hrvatskog tima koji je zaslužan za globalni uspjeh Outlook festival, najvećeg europskog događanja bass glazbe posljednjih godina, dobitnika prestižne nagrade UK festival awards za najbolji festival europskog kontinenta, o kojem bruji svjetska glazbena i elektronska scena.

Dimensions festival će od 06. do 09. rujna ugostiti svjetske i regionalne poznate izvođače techno, house, deep dubstep, drum & bass i srodnih elektorničkih stilova koji će nastupati na nekoliko pozornica unutar tvrđave Punta Christo, na dnevnim chill out pozornicama na plaži i na brojnim zabavama na brodovima.

Potvrđeni izvođači prvog Dimensions festivala su: Carl Craig presents 69 Live, Little Dragon, Moodymann, Four Tet Live, Theo Parrish, Mount Kimbie Live, Marcel Dettmann, Ben Klock, Joy Orbison, Dyed Soundorom, Gold Panda, Cassy, Scuba, Surgeon, Shackleton, Jimmy Edgar, Todd Terje, Levon Vincent, Roman Flügel, Floating Points, Andrew Weatherall, Mala – Digital Mystikz, Kode 9, John Talabot, Boddika, Axel Bowman, Kassem Mosse, Kyle Hall, Blawan, Andrew Weatherall, 2562, Jimmy Edgar i mnogi drugi. Cjelokupan popis izvođača možete pronaći na službenim stranicama festivala.

Na Dimensions festivalu se očekuje par tisuća gostiju iz inozemstva, a za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije osiguran je posebni kontingent jeftinijih ulaznica po cijeni od 650 kuna koje se mogu kupiti u svim poslovnicama Ticketpro-a ili online.

http://www.youtube.com/watch?v=e4UYVw4xoYs/

U subotu 09. lipnja u zagrebačkom klubu Sirup za dobru će se zabavu kao i najavu Dimensions & Slurp festivala pobrinuti legenda regionalne elektronske scene Eddy Ramich te rezidenti Sirupa Dav, Jan Frensin i Examine.

http://sirup.webfactional.com/blog
www.facebook.com/clubsirup
www.facebook.com/pozitivanritam

Više informacija o Dimensions festivalu i izvođačima možete naći na:

www.dimensionsfestival.com
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala