Kategorije: Top Vijesti

Prvi Croatia Winter Music Festival

  • Datum objave: 29.11.2016.
  • Autor članka: Maya

Zagreb će od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. biti domaćin prvog Croatia Winter Music Festivala koji će se održavati u Areni Zagreb. Festival u Hrvatsku dovodi niz svjetskih DJ zvijezda predvođenih Arminom van Buurenom, a u dnevnom dijelu programa održat će se međunarodni gaming turnir.

Program počinje u subotu 31. prosinca spektakularnim Zagreb 360° New Year’s Eve partyjem na kojem je headliner legendarni van Buuren, a na stageu će mu se pridružiti i Sander van Doorn, Julian Jordan, MOTi, David Gravell i Juicy M. Armin prvi puta gostuje u Zagrebu na impresivnom stageu pred tisućama fanova iz Hrvatske i cijelog svijeta, a za doček 2017. pripremio je poseban DJ set. U zagrebačkoj Areni očekuje se tisuće sudionika, a karte su vrlo tražene pa organizator Adria MM (Ultra Europe), uz velik broj karata prodanih u Hrvatskoj i zemljama regije, bilježi i prodaju u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj, a među kupcima su čak i Egipćani i Brazilci.

a

Nakon novogodišnjeg dočeka slijedi još partyja od nedjelje, 1. siječnja, do petka, 6. siječnja: Replay, Heart, Laundry, Enter Zagreb party presents Wrong Crowd, Tylt i Giraffe Warehouse Project, R3hab, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals, Thomas Newson, RODG B2B Ruben de Ronde, Jochen Miller, Mark Sixma, Omnia, Jorn van Deynhoven, Redondo, Ferreck Dawn, Raiden i Headhunterz.

Ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja su rezervirani za veliki međunarodni gaming događaj – Zagreb Gaming Arena! Tijekom dva dana održat će se turniri u igrama League of Legends, FIFA i Overwatch. Poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone, koji u Zagreb dovodi neke od najboljih svjetskih igrača pa će se prvi put hrvatski igrači natjecati protiv najvećih svjetskih zvijezda. Najbolji će podijeliti veliki nagradni fond koji turnir pozicionira u 100 najvećih turnira na svijetu. Online kvalifikacije za turnir startaju ovog vikenda, a zainteresirani se mogu prijaviti na croatiawintermusicfestival.com. U goste dolaze i četiri najpoznatija regionalna YouTubera koji će posjetitelje educirati kako postići uspjeh na YouTubeu, a posjetitelji će moći isprobati najnovije igre i tehnologije kao što je VR. Turnir je otvoren i za gledatelje, a karta po cijeni od 50 kn vrijedi za oba dana. U prodaji su i VIP ulaznice koje prvi put u Hrvatsku donose istinski eSports doživljaj – korisnici će mečeve moći pratiti iz VIP loža te će imati priliku za druženje s igračima i gaming zvijezdama, a čekaju ih i brojna dodatna događanja.

a

Ulaznice za sve dane CWMF – ticketshop.hr

VIP i VVIP ulaznice na vip@ultraeurope.com

Fejs

, , , , , , , ,

popis festivala