Kategorije: Clubbing & KoncertiNovostiTop Vijesti

Prva polovica studenog u Sirupu

  • Datum objave: 05.11.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Mjesec dana nakon službenog otvorenja nove sezone i predstavljanja novog ruha, u klubu Sirup u Paromlinu zabava i dalje – liječi. Prva polovica studenog donosi četiri događanja za ljubitelje plesne glazbe svih žanrova i s kojima brani nedavno mu dodijeljenu titulu zagrebačkog Berghaina, europskog epicentra elektronske glazbe, kojom ga je počastio Electronic Beats magazin.

sirup paromlin-001-0600

Sirup je jedan od najomiljenijih klubova u Zagrebu i vjerojatno najpoznatije mjesto za ples do zore… Ako tražite zagrebački odgovor na Berghain, ne tražite dalje od Sirupa. – piše u tekstu, a Sirup svojim programom i dokazuje.

NOV 01

CFSN DJs nakon dugog ljeta bogatog kolektivnim i pojedinačnim nastupima napokon otvara svoju zagrebačku klupsku sezonu mjesečnim CFSN DJs eventima. U petak, 7. studenog će tako u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night, kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil –> soundcloud.com/viatorium. Uz mladog Viatorija za pultom Sirupa izredat će se Æon, phillipe, Funk Guru i itch, a vizualnu potporu pružit će im VJ liik.

FB event –> facebook.com/events/587822371345433

07 11

Kad vam u gradu nastupaju Erlend Øye, Patrick Wolf, Eyedress i Den Sorte Skole, za očekivati je noć prepunu ljubitelja plesne glazbe željnih zabave do jutra. Stoga vam od 1 sat ujutro po završetku službenog programa EB Festivala u galeriji Lauba preporučujemo nastavak plesa u klubu Sirup uz poseban popust za sve s kupljenom festivalskom ulaznicom i line upom kojeg predvode njemački i hrvatski programski koordinatori festivala Dirk Dirks i Pytzek. Za uvod su zaslužni Jakov Kolbas i Mario Novak. Snižena cijena za sve s ulaznicom EB festivala je 20 kuna, a za sve ostale 40 kuna. Sirup pleše do 8 sati ujutro.

FB event –> facebook.com/events/819078441489574

08 11

Sljedeći vikend, u petak, 14. studenog, otvara se prvi Sirupov Techno Ex Tempora event koji predstavlja domaće techno snage. Kad se Eminem u jednoj od svojih reperskih satira pokušao narugati sa stihom Nobody listens to techno, spomenuta mu je techno scena vratila s nekoliko komičnih bootlega, no činjenica jest da smo posljednje decenije svjedočili evoluciji techno glazbe koja danas potpuno drukčije zvuči nego na početku milenija.

Ako govorimo o predstavnicima nove generacije u Hrvata, nezaobilazni su zagrebački Man From The Lab i Art Lentz, koji su svojim partyjima u klubu DHC3 prezentirali novi techno val, kako svojim nastupima, tako i gostima koje su dovodili. U prvom Sirupovom Techno Ex Tempora eventu pridružit će im se i Podroom, talentirani mladac iz Splita. Sirup tu noć pleše od ponoći do 7 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna.

FB event –> facebook.com/events/1559547080945620

14 11

Polovicu studenog u Sirupu će zatvoriti domaća veselica Unedogled, koja se uvijek veže na neke lokalne obljetnice, rođendane, godišnjice, proslave i slično. i ovaj vas put neće razočarati svojim repertoarom kojeg predvode Sergej Snooze, Mate Čeko i Buraz uz neizostavnu mogućnost nabavke originalnog Unedogled T-shirta po promotivnoj cijeni. Sirup tu subotu, 15. studenog, pleše od 1 do 8 sati ujutro, a ulaznica je 30 kuna.

15 11
, , , , , , , , , ,

popis festivala