Online magazin Festival.hr poštuje vašu privatnost. Ova Izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite privatnosti i mogućnosti odabira načina prikupljanja podataka putem interneta i korištenja tih podataka. Ova je izjava dostupna na našoj početnoj stranici i pri dnu web-stranice.

Prikupljanje osobnih podataka

Festival.hr prikuplja, izvozi i koristi osobne podatke da bi vam pružio bolju uslugu te da bi personalizirao vaš doživljaj korištenja Festival.hr usluga i servisa.

Prikupljanje se vrši uz odgovarajuću obavijest i pristanak, a redovito se izvješćuju nadležna tijela za zaštitu podataka, ako je to primjenjivo. Vrste osobnih podataka koje nam dajete mogu obuhvaćati sljedeće:Ako objavljujete, komentirate ili dijelite osobne podatke, uključujući fotografije, na bilo kojem javnom forumu na Festival.hr web stranici, društvenoj mreži, blogu ili nekom drugom takvom forumu, imajte na umu da sve osobne podatke koje pošaljete ostali korisnici tih foruma mogu čitati, gledati, prikupljati ili koristiti, može ih se koristiti za kontaktiranje i slanje neželjenih poruka ili u svrhe koje ne kontrolirate ni vi ni Festival.hr. Festival.hr prikuplja i podatke od komercijalno dostupnih izvora za koje vjeruje da su pouzdani. Takvi podaci mogu obuhvaćati vaše ime, adresu, adresu e-pošte, preference, interese i demografske podatke/podatke o profilu.

Podaci koje Festival.hr prikuplja od svojih komercijalnih izvora mogu se koristiti zajedno s podacima koje Festival.hr prikuplja kada posjetite Festival.hr web stranicu. Festival.hr može, npr., usporediti geografske podatke dobivene od komercijalnih izvora s IP adresom koju su prikupili alati za automatsko prikupljanje podataka da bi iz njih zaključio u kojem se geografskom području nalazite. Podaci o kreditnoj kartici koriste se samo za obradu plaćanja i sprječavanje prijevare. Podaci o kreditnim karticama i ostali osjetljivi osobni podaci potrebni za obradu odluke o kreditu ne koriste se ni za jednu drugu svrhu od strane naših davatelja financijskih usluga ili Festival.hr-a i neće se čuvati dulje nego što je potrebno za pružanje usluga, osim ako nas tražite da zadržimo vaše podatke o kreditnoj kartici za buduće kupovine.

Dijeljenje osobnih podataka

Festival.hr neće drugima prodavati, iznajmljivati niti davati na korištenje vaše osobne podatke osim kao što je opisano u ovoj Izjavi.  S vremena na vrijeme Festival.hr sudjeluje u marketinškim inicijativama s ostalim tvrtkama, uključujući web-mjesta koja “pokreće” druga tvrtka u ime Festival.hr-a. Određene Festival.hr usluge i marketinške komunikacije, kao dio tih inicijativa, mogu biti dostavljene u isto vrijeme kao one drugih tvrtki. Neke od tih usluga i komunikacija nude vam mogućnosti dijeljenja osobnih podataka i s Festival.hr i s drugim tvrtkama koje sudjeluju u tim inicijativama.  Ako odlučite poslati osobne podatke samo Festival.hr-u, Festival.hr ih neće dijeliti s drugim tvrtkama koje sudjeluju u toj marketinškoj inicijativi. Ako odlučite poslati osobne podatke drugim tvrtkama, tim će se osobnim podacima rukovati u skladu s pravilima o zaštiti privatnosti tih tvrtki. Njihova se pravila mogu razlikovati od Festival.hr pravila i praksi.

Zaštita privatnosti djece

Sadržaj koji se može pročitati i upotrijebiti na web stranicama nije predviđen za osobe mlađe od 18 godina. Osobe koje koriste sadržaj, a imaju manje od 18 godina, koriste sadržaj na vlastitu odgovornost.

popis festivala