Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliLifestyleLifestyle FestivaliNovosti

Premijera dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u

  • Datum objave: 18.11.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Još uvijek ne znate gdje je održano prvo BMX-Inline ili Skate natjecanje? Čuli ste nekoliko verzija, no zapravo niste sigurni kako je nastao Pannonian Challenge?! Zanima Vas što misle posjetitelji, kako se osjećaju vozači i što se organizatorima mota po glavi???

Uhvatite jedinstvenu priliku da saznate sve što želite i pridružite nam se na premijeri prvog dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u koja će se održati 21. studenog 2014. godine u Kinu Urania s početkom od 19:00h – 20:15h, te druga projekcija koja će se održati od 20:30h – 21:45h.

Na lokaciji Kina Europa održavati će se izložba slika uz laganu glazbu i “cugicu” s početkom u 20:00 sati, a nakon izložbe i projekcija nastavljamo s party-em u Kinu Europa koji će započeti u 22:00 sata i trajati do jutarnjih sati uz našeg DJ Omke-a.

Dokumentarac o Pannonian-u nastao je uz pomoć vrijedne ekipe iz A-live produkcije (ZG) te se u njega uložilo nekoliko mjeseci truda, rada i spontanih trenutaka. Cilj organizatora bio je prikazati sve ono što zapravo čini jedan Pannonian Challenge. Smijeh, sreća, iscrpljenost, umor, trud, donošenje odluka, red i rad samo su neke od karakteristika koje su dovele do organiziranja Pannonian-a iz godine u godinu.

Stoga se nadamo kako ćete nam se pridružiti na premijeri filma te zajedno s nama zaokružiti ovogodišnju Pannonian priču te nakon njega možda i dobiti potpuno drugačiju sliku o ovom događaju koji kako za Osijek tako i za sve nas znači mnogo…

Još jednom Vas pozivamo dan nam se pridružite u Kinu Urania jer smo uz prikazivanje dokumentarnog filma pripremili i još jedan after, after party uz Osječko na kojem ćete moći uživati u hladnom piću, protegnuti noge i zabaviti se sa prijateljima i poznanicima.

 

PROGRAM:

KINO URANIA

NAPOMENA: Dokumentarni film o Pannonian Challenge-u prikazivati će se DVA PUTA u Kinu Urania. Početak prve projekcije je u 19:00 sati, a nakon kratke pauze uslijediti će i druga projekcija u 20:30.

(15 minuta pauza između projekcija)

KINO EUROPA

Izložba slika – 20:00 sati

After Party (DJ Omke) – 22:00 sati

ULAZNICE:

30kn – premijera filma
20kn – party
40kn – premijera filma + party

Broj ulaznica je ograničen, a u pretprodaji će se moći kupiti u BarcelonaPub Osijek od ČETVRTKA te na blagajni kina na dan prikazivanja tj. partijanja ;)

Pratite našu službenu Facebook stranicu i događaj.

Događaj organizira udruga Pannonian uz potporu – Grad Osijek, Vipnet, Osječko pivo, Red Bull, A-live produkcija

, , ,

popis festivala