Kategorije: LifestyleTop Vijesti

Predstavljamo vam Cannafest Prag 2015 – najveći sajam kanabisa na svijetu!

  • Datum objave: 20.10.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Cannafest festival i sajam kanabisa održava se 6. godinu za redom. Prošle je godine postao najveći sajam kanabisa u svijetu.

Na sajmu izlaže više od 180 izlagača iz preko 20 zemalja. Kroz 3 dana ga dnevno posjeti 25.000-30.000 posjetitelja. Na njemu možete naći većinu od spominjanih 20.000 proizvoda koji se mogu proizvesti od kanabisa uključujući sjeme, grow opremu, gnojiva, odjeću, medicinu, građevinu…. Dakle, gotovo sve!

Na sajmu se osobito naglašava i zalaže za medicinsku uporabu kanabisa i  potrebu opće legalizacije ove korisne biljke. Sajam je odlično zamišljen i realiziran, kao i ponuda kompletnog popratnog sadržaja.

Turistička agencija NEXT STEP priprema po treći puta putovanje na Cannafest s polascima autobusa iz cijele Hrvatske i Slovenije. Termin je 6.-8.11.2015., cijene putovanja kreću se već od 920 kn. Agencija je ekskluzivni zastupnik sajma i brand-a “Cannafest” za Hrvatsku i exYu države.

“Kada uđete prvi puta na sajam Cannafest, ne možete vjerovati što se sve od kanabisa može napraviti. Koliko god ste upoznati s potencijalom biljke, jednostavno ostanete šokirani, nakon čega slijedi kanabis ekspedicija po štandovima!“, kroz smijeh komentiraju iz agencije.

Nastavljaju ponešto ozbiljnije: „Ovo nije obično putovanje već oblik aktivizma za legalizaciju industrijske i indijske konoplje u Hrvatskoj gdje se, putem putovanja, hrvatski državljani upoznaju sa ogromnom iskoristivošću kanabisa i s najbrže rastućom industrijom na svijetu.

Putovanje je potpuno LEGALNO i po puno užitaka podsjeća na Amsterdam, ali sa manje broja vrhunskih strainova za konzumaciju, brdo ostalih proizvoda za uzgoj i od samog kanabisa koje nećete naći nigdje na jednom mjestu te uz znatno manje novca potrebnog za putovanje. “

Na pitanje da nam malo opišu kako samo putovanje izgleda, odgovaraju: „Putovanje je spoj guštanja u Pragu koji je nama jednostavno najbolji europski grad, uživanja u konzumaciji zelene biljčice koja je u Češkoj legalna za privatnu konzumaciju i najvećeg svjetskog sajma kanabisa. Jednostavno, 3 dana užitka!

U Češkoj svaki punoljetni građanin smije kod kuće posaditi 3 biljke i slobodno kod sebe imati do 10g kanabisa za osobnu konzumaciju. Iznad toga se gleda kao dilanje što je zakonski definirano kao kazneno djelo. Naši putnici su mahom zaposleni ljudi i studenti. Ono što nas oduševljava je da do sada imamo gotovo sve generacije na putovanju – od 20 do 55 godina.

Pogedajte review sajma Cannafest 2014 od poznatog seed bank-a Herbies Seeds

 

Sve dodatne informacije možete saznati na službenoj web stranici Cannafest Prague!

Sve informacije o sajmu i jedinstvenom putovanju možete naći na specijaliziranoj stranici CANNAFEST PRAG dok agencija svakodnevno objavljuje korisne detalje oko putovanja na Facebook stranici – Cannafest 2015.

 

, , , ,

popis festivala