Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Poznata satnica Pozitivnog Koncerta i službeni after party

  • Datum objave: 22.11.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Jedan od najvećih koncertnih događaja godine, Pozitivan koncert, deveti će put za redom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 30. studenog nastupit će Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr.

Poznata je satnica ovogodišnjeg Pozitivnog koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvorit će se u 19:45 sati. Koncert otvara Quasarr u 20:15, nakon njih slijedi S.A.R.S. u 21:00, Urban & 4 u 22:00 te na kraju Goran Bare & Majke u 23:30.

Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine.

Dosad su na Pozitivnom koncertu, između ostalih, nastupili Dubioza kolektiv, TBF, Hladno pivo, Laibach, Let3, Stereo MC, PipsChips&Videoclips, Brkovi, Kawaski 3P, Svadbas, Lollobrigida, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila u dvoranu Dražena Petrovića, da bi se od 2011. ustalila u Velikoj dvorani Domu sportova.
S rekordnih devet uzastopnih godina održavanjam impresivnim popisom izvođača i nastupima koji se prepričavaju tjednima Pozitivan koncert izrastao je u prepoznatljiv glazbeni brend u cijeloj regiji.

Atmosfera Pozitivnog koncerta odlično je prenesena u najavi čiji su kadrovi snimljeni na koncertu u prosincu 2012. godine:

Organizatori Pozitivnog koncerta uvijek su bili otvoreni za suradnju sa svima, dajući tako priliku i raznim udrugama da predstave svoj rad i humanitarno djelovanje. Tako će se ove godine posjetiteljima predstaviti Azil Dumovec, sklonište za nezbrinute.

AFTER PARTY U KLUBU

Službeni after party Pozitivnog koncerta održat će se u Klubu u ulici Pavla Hatza 16 na večeri naziva KLUB.ing 808, uz podršku zagrebačkog Radija 808.

POČINJE EUROPSKI TJEDAN TESTIRANJA NA HIV

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. HUHIV se ove godine priključuje prvom Europskom tjednu testiranja na HIV koji će se odvijati od 22. – 29. studenog po cijeloj Europi s ciljem poticanja na testiranje. U sklopu te akcije CheckPoint Zagreb kao koncept otvorenog centra za zdravlje i edukaciju mladih, te posebno osoba pod povećanim rizikom od zaraze HIV-om, hepatitisom i ostalim spolno prenosivim bolestima, poziva mlade na edukaciju i provjeru svog zdravstvenog statusa.
Centar nudi metodu besplatnog, anonimnog, pouzdanog i brzog testiranja na HIV, testovima iz sline s rezultatom već za 20 minuta. Uz to CheckPoint Zagreb nudi informiranje i savjetovanje, s ciljem smanjenja rizičnih ponašanja, ranog otkrivanja infekcija, prevencije daljnjeg širenja spolno prenosivih bolesti te započinjanja pravovremenog liječenja. Povodom Europskog tjedna testiranja na HIV CheckPoint Zagreb radit će od 22.-29. studenog svaki dan (osim subote i nedjelje) od 16 do 19:30 sati na adresi Ulica kneza Domagoja 10.

Jak line up izvođača i pristupačne cijene ulaznica i ovogodišnji su adut Pozitivnog koncerta kojem je primarna funkcija edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima, te osobama s rizičnim ponašanjem.

Cijena ulaznice iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 70kn.

Službena prodajna mjesta;

  • Dirty old shop, Tratinska 22
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Eventimova prodajna mjesta i putem online sustava Eventim

 

Pozitivan koncert pratite na Facebooku.

, , , , , ,

popis festivala