Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Poznat raspored The Garden Festivala po danima

  • Datum objave: 21.06.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Još nas 10 dana dijeli od desetog i posljednjeg izdanja The Garden Festivala u Tisnom koji odlazi s praskom od 1.-8. srpnja na lokaciji The Garden Tisno! Ovo glazbeno putovanje je počelo sada već davne 2006. godine, a preraslo je u očaravajući doživljaj i jedan od najdražih svjetskih događaja koji slave elektronsku glazbu. The Garden Festival postao je sinonim za mjesto na kojem se spaja odmor i festival, a sve to pod suncem i zvjezdanim nebom, ali i događaj koji je pokrenuo i inspririrao procvat festivalske scene u Hrvatskoj.

DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili pak Nightmares on Wax su jedni od razloga zašto ga posjetiti.

Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala, što je oduvijek bilo njegovo obilježje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700kn, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu., a mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno.

Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festivala će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Potpuno novi festival Love international, iza kojeg stoji tim organizatora britanskog festivala Love Saves The Day, održat će se na lokaciji The Garden Tisno 2016. godine. Više informacija slijedi uskoro.

Cijeli popis po danima se nalazi na linku!

thegardenfestival.eu

watchthegardengrow.eu

, , , , , , , , , , , , ,

popis festivala