Kategorije: AktualnoLifestyle FestivaliNovosti

Pozitivan Ritam na Propuhu u sklopu Dana D

  • Datum objave: 12.06.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Pozitivan ritam se pridružuje „Propuhu u Donjoj Preradovićevoj“ 13. lipnja, događanju u sklopu međunarodnog festivala dizajna Dana D u Zagrebu.

U zadnjih par godina zagrebačku Donju Preradovićevu ulicu naselilo je nekoliko studija za grafički dizajn, reklamne agencije, modni dizajneri, producenti, arhitekti, proizvođači majica, sapuna… Novi stanari ubrzo su nabasali i na domorodce: fotografe, glazbenike, ugostitelje… i odlučili u sklopu Dana D napraviti “Propuh u Donjoj Preradovićevoj”. Neki od sudionika Propuha su Portreti.hr, Studio BraVo: Vojković&Daughters, Centralna jedinica, Utorak_biro za propagandu, Superstudio 29, Pauza, Roba Store, Moris studio, Sunset, Sapunomania, Nina Murtić, Bonita, Mali grad, Stripovi na kvadrat, Paravan, Gambino, Project sabotage, Classic note i Plavi lonac.

Na ovom uličnom safariju posjetitelji će moći zaviriti u radne prostore donjopreradovićevaca, probati autohtonu hranu i piće te zaplesati uz tradicionalne ritmove dijela Zagreba koji je iznenada oživio!

Pozitivan ritam organizira promotivni štand na kojem će se predstaviti festivali na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule: Slurp!, Seasplash, Outlook i Dimensions, a od 16 sati do 23 sata pridružujemo se uličnoj zabavi kroz DJ setove provjerenih izvođača i stalnih suradnika.

Između ostalog na promotivnom štandu Pozitivnog ritma moći ćete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti po 2 ulaznice za svaki od festivala, te kupiti festivalske ulaznice po promotivnim povoljnijim cijenama. Sve informacije o festivalima možete naći na:

Slurp! festival vol. 1-4 -15.06. / 13.07. / 3.08. / 28.09.

11. Seasplash festival – 18.-22.07.

Outlook festival + koncert otvorenja u Areni, 28.08.-2.09.

Dimensions festival + koncert otvorenja u Areni, 4.-9.09.

Službena stranica Pozitivnog Ritma

Službena web stranica Fort Punta Christo

“Propuh u Donjoj Preradovićevoj” započinje od 10 ujutro i traje do ponoći 13 lipnja. Događaj se odvija u sklopu međunarodnog festivala dizajna Dan D 2013 koji se održava od 10. do 16. lipnja u Zagrebu.

Više informacija o Danu D dostupno je na službenoj web stranici  i Facebook događaju Propuha.

 

, , , , , , ,

popis festivala