Kategorije: Domaći FestivaliTop Vijesti

Postani volonter na Pannonian Challengeu

  • Datum objave: 26.05.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Pannonian Challenge poziva sve mlade iz regije koji žele steći nezaboravno festivalsko iskustvo da se prijave i postanu dio volonterskog tima najvećeg festivala ekstremnog sporta i glazbe u istočnoj Europi.

Razmišljaš kako provesti ljeto, a da se pritom dobro zabaviš i upoznaš nove prijatelje. Zanima te ekstremni sport, a pjesme Kirila Djaikovskog, Hladnog piva, Urbana & 4 i ostale ekipe znaš napamet, nemaš što čekati. Prijavi se i volontiraj na jednom od deset sektora u sklopu festivala – od Press tima, turizma, prodaje ulaznica, prijema sportaša do uređenja skate parka i brige o glazbenim izvođačima.

Ove godine očekuje te preko dvije stotine sportaša i pedeset izvođača na tri pozornice poput Kirila Djaikovskog, Hladno pivo, Urban&4, Sassja, Soom T & Jstar, Eddy Ramich, Vanillaz, Gru, SevdahBABY i drugih.

Pannonian dugi niz godina podržava volonterizam pa tako i ove godine prima preko 100 volontera koji će dati svoj veliki doprinos u organizaciji, kako bi stvorili odličnu atmosferu za brojne posjetitelje iz cijele regije. Za sve volontere bit će osigurano piće, Pannonian majica, ulaz na sve koncerte i besplatan kamp.

Kako se prijaviti i postati volonter

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da se prijave do 30. lipnja 2015. kada se zatvaraju prijave. Pročitajte i sve dodatne informacije o uvjetima.

Volontiranje će trajati od 17. do 24. kolovoza 2015. tijekom Pannonian Challenge festivala, u Osijeku, a svaki volonter će po završetku festivala dobiti zahvalnicu kojom će moći potvrditi svoje sudjelovanje u organizaciji PC XVI i time nadograditi osobni životopis (CV).

Sve ostale detaljnije informacije mogu se pronaći na www.pannonian.hr.

, , , , , , , , , ,

popis festivala