Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

Počinje Sonus festival!

  • Datum objave: 21.08.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Krema techno i house glazbe stiže na otok Pag – počinje Sonus festival! Festival techno i house glazbe sa najjačim line up-om u Hrvatskoj ove godine počinje u srijedu, 21. kolovoza na otoku Pagu, na plaći Zrće.

Od 21. – 25.kolovoza, tijekom 5 dana i 4 noći na festivalu će nastupit više od 40 izvođača u klubovima KalypsoPapaya i na boat partyjima.

Ricardo VilallobosLucianoLoco DiceSeth TroxlerPetar DundovPan-PotMagdaMatthias TanzmannDJ SneakGutiTiniDavide SquillaceValentino Kanzyani, samo su neka od imena koja će zapaliti nekoliko tisuća očekivanih posjetitelja na Zrću.

Dnevni program prvog dana festivala započinje u 14h i nastavlja se večernjim nastupom legende techno glazbe Chris Liebinga uz kojeg će prvu večer festivala nastupiti još Nick Curly i Yousef .

Uz 24 sata programa, na 2 stage-a i boat partijima, Sonus festival je festival koji fanovi kvalitetne elektronike ne smiju propustiti.

Ograničeni broj karata za domaće posjetitelje festivala, dnevnih karata i karata za boat partyje dostupan je na ulazu u klub Papayu.

Cijeli raspored i program Sonus festivala dostupan je na linku.

Za više informacija o smještaju, lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite službene stranice Sonus festivala i regionalnu Facebook grupu Sonus festivala.

, , , , , , ,

popis festivala