Kategorije: AktualnoNovostiStrani Festivali

Papa Roach novo pojačanje festivala Rock Otočec

  • Datum objave: 02.05.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Usporedno sa očiglednim povećanjem žive na termometru, povećava se i ovogodišnja ponuda Rock Otočca, festivala koji se održava od 5. do 7. srpnja 2013. Podsjetimo, do sada je kao headliner ovog slovenskog dragulja najavljen Billy Talent, koji će posjetiti  Sloveniju u sklopu turneje kojom promoviraju novi ”Dead Silence”. U skladu novog slogana festivala ”manj blata, več muzike” organizatori su krenuli dalje te kao pojačanje festivala dovode američke rockere  Papa Roach. Stage će za njih biti rezerviran u subotu 7. srpnja,  datuma kojeg će se pamtiti po njihovom prvom posjetu Sloveniji.

rock otocec_2

Osim Papa Roacha, najavljeno je i nekoliko lokalnih snaga: Niet, Mi2 i Elvis Jackson. Na opće veselje vraćaju se dečki iz Dubioze Kolektiv, i to sa novim materijalom sa ”Apsurdistana”. Naše boje branit će uvijek provokativni  Let3.

Važno je napomenuti da organizatori javljaju kako će se zbog osebujnijeg programa nego što je bilo predviđeno, a k tome i većeg broja posjetitelja od ograničenog kapaciteta, prekinuti uskoro prodaja jeftinijih ulaznica. Istih je preostalo još samo 500, po cijeni od 21 eura za jedan dan te 35 eura za dva dana. U prijevodu – hitrim korakom do najbližeg eventim prodajnog mjesta.

Više informacija pronađite na službenoj stranici festivala ili facebook stranici.

Tamara D.

rock otocec_1

 

 

, , , , , , , ,

popis festivala