Kategorije: Domaći FestivaliLifestyle FestivaliTop Vijesti

Pannonian Movie – dokumentarni film o Pannonian Challengeu

  • Datum objave: 22.01.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Objavljen je novi datum prikazivanja dokumentarnog filma o Pannonian Challenge-u, pod nazivom „Pannonian Challenge“. Kao što već znate, zbog tehničkih poteškoća projekcija se prošloga puta nije održala, no zato su za ovaj put potpuno spremni te vam pripremaju jedinstveni filmski događaj koji će vam otkriti sve ono što niste znali o Pannonian Challenge-u.

pannonian

Premijera dokumentarnog filma održati će se 24. siječnja 2015. godine (subota) u Kinu Urania s početkom prve projekcije u 20:00h te početkom druge projekcije u 21:30h, a nakon premijere za sve vas pripremili su i after party na kojem će uz odlične setove poznatog DJ Omera moći podijeliti dojmove o filmu.

Cijena ulaznica za projekciju dokumentarca je 20 kuna, a broj ulaznica ograničen. Svi oni koji im se planiraju pridružiti na premijeri te druženju u Pannonian stilu svoje karte će u pretprodaji moći nabaviti već od ponedjeljka u svojem najdražem osječkom pubu – „Barcelona Pubu“, a ako poneka i ostane moći ćete ju kupiti na dan premijere u Kinu Urania od 19:00.

Pretprodaja karata
Barcelona pub ( broj ulaznica ograničen) / na dan premijere Kino Urania od 19:00 (u slučaju da ulaznica još ima)
19. siječnja 2015. (ponedjeljak) – 20 kuna

After party:
Barcelona Pub, 21:00, DJ Omer

Pridružite im se na događaju koji će obilježiti i započeti 16. po redu „Pannonian godinu“, godinu u kojoj će vam pokazati što su radili, gdje su bili i koliko su puta s osmijehom na licu „ustali s poda“, pokazati će vam sve ono što niste znali, pokazati će vam da su i organizatori zapravo samo ljudi, a što je najbitnije od svega…pokazati će vam kakve plodove donose požrtvovnost, red, rad, disciplina, trud i neustrašivost.

Dokumentarac o Pannonian-u nastao je uz pomoć vrijedne ekipe iz A-live produkcije (ZG) te se u njega uložilo nekoliko mjeseci truda, rada i spontanih trenutaka. Cilj organizatora bio je prikazati sve ono što zapravo čini jedan Pannonian Challenge. Smijeh, sreća, iscrpljenost, umor, trud, donošenje odluka, red i rad samo su neke od karakteristika koje su dovele do organiziranja Pannonian-a iz godine u godinu.

Stoga se nadaju kako ćete im se pridružiti na premijeri filma te zajedno s njima zaokružiti prošlogodišnju te započeti novogodišnju Pannonian priču koja će ove godine biti posebno ekstremna, a do tada pogledajte kratki najavni video kao uvod u jednu odličnu, ekstremnu priču koja vas čeka…

, , ,

popis festivala