Kategorije: Domaći FestivaliTop Vijesti

Pannonian Challenge XVI najavio promjene u broju nastupa izvođača i cijeni ulaznica!

  • Datum objave: 29.07.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Najveći festival ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina u istočnoj Europi, Pannonian Challenge, šesnaest godina za redom dovodi u Osijek, na lijevu obalu Drave, od 19. do 23. kolovoza 2015., najbolje svjetske pro BMX, skate, inline sportaše i vrhunske glazbene izvođače. Udruga Pannonian najavljuje novi, redizajniran i financijskim mogućnostima prilagođen glazbeni program kao i nove cijene ulaznica za događaj Pannonian Challenge 16!

Partner događaja i izvođač glazbenog dijela – agencija Luminis, kao razloge navodi: “S obzirom na lošu gospodarsku situaciju te velik broj iseljenih mladih ljudi iz Osijeka i okolice u zadnjih godinu dana, a što je uzrokovalo slabu prodaju ulaznica za ovogodišnji PC – prisiljeni smo otkazati dio ovogodišnjeg programa. Na angažiranju izvođača i promociji glazbenog programa zajednički je radio tim Luminisa uz pomoć volontera udruge Pannonian, te uz našu najbolju volju i napore nismo uspjeli prodati dovoljan broj ulaznica kako bi koncept opstao te smo ga, a da ne ugrozimo sam događaj, odlučili restrukturirati.”

Jurica Barać, voditelj projekta izjavljuje:
“Žao nam je da je došlo do ove situacije i ovim putem se ispričavamo svima, te molimo publiku da nas razumije i pomogne u ovim trenutcima jer nas očekuje najbolji Pannonian Challenge do sada!”

Zdenko Liška, predsjednik udruge Pannonian:
“Zbog teškoća u poslovanju došlo je do situacije da partner ne može odraditi najavljeni lineup, pa je udruga Pannonian preuzela na sebe realizaciju glazbenog dijela u djelomično prilagođenoj verziji. Trudili smo se da najavljeni line-up ne gubi previše u kvaliteti, a da zabava ostane i dalje na visokom nivou.”

Uz do sada najjači sportski program na kojem se očekuje dolazak najboljih europskih BMX, Skate i Inline sportaša, organizatori su osigurali dodatnu tribinu za gledatelje te brojne druge novitete praćene glazbenim programom.

Koncerti
SRIJEDA: DJ Omer / Kazamat
ČETVRTAK: DJ Umbo, VANILLAZ, Phill & Dansmore
PETAK: DJ Ascallon, KIRIL DZAJKOVSKI, DJ Eddy Ramich
SUBOTA: Die Hausers, Debeli Precjednik, HLADNO PIVO, DJ do jutra

Nove cijene ulaznica – pojedinačno dan
SRIJEDA: besplatno
ČETVRTAK: sport: 30kn, koncerti: 50kn
PETAK: sport: 30kn, koncerti: 70kn
SUBOTA: sport: 30kn, koncerti: 50kn

Festivalska ulaznica u pretprodaji: 150kn (Uskoro na www.entrio.hr)
Festivalska ulaznica na događaju: 175kn
Trodnevna sportska ulaznica: 70kn

Plaćam ulaznicu!

Ukoliko ipak smatrate da ste zakinuti zbog otkazivanja nekih izvođača, možete zatražiti povrat novca na sljedeće načine:

*Dodatna festivalska ulaznica
*Drink paket – gratis cuga i klopa na festivalu u razlici cijene
*Povrat novca

Sve informacije o povratu novca i opcijama za fanove koji su već kupili ulaznicu potražite na: 2015.pannonian.hr/ulaznice

Organizatori ovogodišnjeg PC-a napominju kako se smanjenjem broja izvođača i produkcije glazbenog programa izbjeglo i otkazivanje samog događaja zbog prevelikih troškova. Također, organizatori mole sve Legice, Lege, fanove, sprotaše i druge posjetitelje festivala da podrže ovogodišnje izdanje kupovinom ulaznice!

Velika novost je i popust od 40% na željeznički prijevoz HŽ-a u grad Osijek – više informacija ovdje te smještaj u STUC-u.

, , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala