Kategorije: Domaći FestivaliLifestyle FestivaliNovostiTop Vijesti

Pannonian Challenge XV – Žedni adrenalina

  • Datum objave: 12.08.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Pannonian Challenge je najveće i najpopularnije hrvatsko natjecanje u extremnim sportovima, a također slovi i kao najveće extreme sport natjecanje u jugoistočnoj Europi. Prošlo je punih petnaest godina, a Pannonian Challenge iz godine u godinu postaje nezaobilazna stanica brojnim svjetski vozačima ekstremnih sportova. Kao i prethodnih godina i ove će godine PC posjetiti brojne zvijezde BMX-a, In line-a i Skate-a koji garantiraju vruću atmosferu i nezaboravan provod.

Pannonian Challenge XV održati će se od 13. do 17. kolovoza na lijevoj obali Drave, u neposrednoj blizini osječkog poznatog kupališta Copacabana. Ove godine Pannonian slavi svoj 15. rođendan, a kao i svako drugo rođendansko slavlje i ovo je prepuno iznenađenja.

Zbog sve veće posjećenosti stranaca te ostalih zaljubljenika u ekstremne sportove Pannonian je ove godine ostvario svoj dugogodišnji san i realizirao prvi Pannonian kamp koji se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini našeg festivala. Sve informacije o kampu nalaze se na našoj službenoj web stranici, a po svoju ulaznicu možete doći od utorka, 12. kolovoza na Pannonian Challenge.

Što se tiče kulturnog dijela programa kao i svih ovih godina, vjerujemo kako će atmosfera na otvorenju biti i više nego odlična, a druženje, upoznavanje i zagrijavanje upotpuniti će naš DJ Omer glazbenim programom, te poznati umjetnici svojim odličnim radovima.

Na Pannonian izložbi moći ćete vidjeti radove Tina Hudolina i Samira Kurtagića u prvom dijelu te izložbu pod nazivom SC Pool (Knežević / Predović / Krkać) u drugom dijelu.

S nestrpljenjem iščekujemo novo izdanje Pannonian Challengea koje će Osijek ponovno pretvoriti u regionalno središte ekstremnih sportova, adrenalina i dobre zabave. Vipnet, kao ponosni sponzor, za sve posjetitelje priprema brojne zabavne sadržaje na samoj lokaciji, a na našim se društvenim mrežama još uvijek mogu osvojiti i festivalske ulaznice za sva dnevna i večernja događanja – poručila je Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta.

No, to nije sve! Ove godine imati ćete priliku pogledati i premijeru skateboard filma „Barcelona or Bust“ koju u suradnji s Pannonian Challenge-om organizira Rope! Projekcija filma održati će se u 22:00 sata, a na njoj će prisustvovati i cijeli skateboard team vozača!

Još jedna od posebnosti ovogodišnjeg PC-a je i nešto drugačiji raspored sportskog i glazbenog programa. Naime, od ove godine finale sportskog programa moći ćete pratiti u puno uzbudljivijoj i blještavijoj atmosferi pod reflektorima. Sportski program ove godine kao i obično započinje u ranim jutarnjim satima, no završava točno u 22:00 sata. Nakon uzbudljivih trenutaka uz sport, zabaviti ćemo se uz odličnu glazbu koja će u kasnim satima „zaokružiti“ festival.

Pridružite nam se na ovogodišnjem Pannonian Challenge-u i zajedno s nama provedite nezaboravan vikend prepun adrenalina!

Line up

ČETVRTAK / 14.08.2014. Debeli Precjednik ( Osijek ) Koffin Kats (USA) Repetitor (BG) Gužva u 16-ercu (Osijek) Roots in Session ( Slovenija )
PETAK / 15.08.2014. Prtee Bee Gee & Bvana iz Lagune (Beograd) Kiša Metaka (Split) Kandžija & Gole Žene (Osijek) Fil Tilen All That Bass (Beograd)
SUBOTA / 16.08.2014. Chew The Fat! Croatia (Zagreb) Big Mama Session (Osijek) Deekline (UK)

Live prijenos Pannonian Challenge-a

Za sve one koji će nažalost propustiti PC zbog obaveza, ljetovanja ili drugih razloga pripremamo ekstremno zabavan televizijski program. Program Pannonian Challenge-a moći ćete pratiti LIVE na Sportskoj televiziji i Dnevnik.hr-u od 20:00 pa sve do 22:00 sata. U programu će biti obuhvaćene voženje profesionalnih natjecatelja (finale / 10 najboljih vozača / 2 voženje), natjecanje u najboljem triku te proglašenje pobjednika. Kompletan program voditi će već svima poznati Mario Petreković uz pomoć stručnih suradnika! Ako već morate propustiti Pannonian, nikako ne propuštajte naš LIVE prijenos!

, , , , , , , , , , , ,

popis festivala