Kategorije: Lifestyle FestivaliNovosti

PANNONIAN CHALLENGE XIV najavljuje prva gostovanja!

  • Datum objave: 01.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

14. Pannonian Challenge službeno će započeti 14. kolovoza i pružiti vam neponovljivu zabavu sve do nedjelje, 18. kolovoza 2013.

Nova lokacija, na lijevoj obali Drave, donosi nam mnoge pogodnosti pa ćemo se tako ovaj put najbolje extremne sportaše bodriti na velikoj travnatoj površini, uz  ‘Šumicu‘ i ljetni povjetarac.

Radovi na premještaju skateparka napreduju, a u cilju ih je dovršiti u što skorijem roku, kako bi omogućili svim vozačima da preostalo vrijeme do našeg najvećeg natjecanja u extremnim sportovima uče, voze i treniraju te Vas i ove godine oduševe svojim znanjem!

Višestruki svjetski prvak i vlasnik X-games medalja Daniel Dhers i ove godine potvrdio je svoj dolazak na Pannonian Challenge! Nakon tri uzastopne pobjede na PC-u od Daniela možemo očekivati samo dobru zabavu i još bolje trikove.

A tu je i svima poznati Michael Beran – Berry koji također potvrđuje svoj drugi dolazak na jednu od najvećih zabava koju je doživio upravo u Osijeku!

Sve ove lijepe, zabavne i extremne trenutke od ove godine po prvi puta ćete moći pratiti LIVE! Spremamo odličnu TVprodukciju za sve one koji neće moći nazočiti ovogodišnjem PC-u.

, , , ,

popis festivala