Kategorije: Domaći FestivaliTop Vijesti

Pannonian Challenge sve bliže početku + The Movie!

  • Datum objave: 14.08.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Još nas nešto manje od 7 dana dijeli od najvećeg extreme sport događaja u jugoistočnoj Europi! Ove godine biti će preko 200 vrhunskih sportaša, a valja naglasiti kako dolaze i najbolji inline te skate vozači do sada! Program će se odvijati svakoga dana od 16 sati sve do noćnog finala koje će završiti do 22 sata, kada počinje glazbeni dio festivala. Kako bi zabava bila potpuna, osiguran je posebni voditelj Catfish no1. kojem će zasigurno uspjeti natjerati vas da zaboravite na ove ljetne vrućine i uživate u svakoj sekundi sportskog programa!

709a9b63-4be2-4c40-944a-323f87415112

OTVORENJE

Prije samog početka natjecanja, ali i koncerata, održat će se službeno otvorenje Pannonian Challenge-a u srijedu 19. kolovoza gdje možete pogledati izložbu extreme fotografija Tomaža Šantla i Petera Fetticha. Ulaz na izložbu je slobodan, a ona se otvara u 20 sati u Galeriji Kazamat. Nakon pogleda na ove adrenalinske fotografije, ostanite na partyju u dvorištu Kazamata gdje ćete uz dobru glazbu moći naslutiti i mali dio atmosfere ovogodišnjeg Pannonian Challenge-a.

HŽ POPUST

Kako ljubitelji Pannonian-a dolaze iz cijele Hrvatske, a i šire, svim putnicima koji dolaze na ovogodišnji Pannonian Challenge HŽ Putnički prijevoz odobrava popust u visini 40% od redovne prodajne cijene za povratna putovanja u svim redovnim vlakovima i iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Osijek i natrag. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag. Sve informacije kako doći do jeftinije karte nađite na službenoj web stranici.

SMJEŠTAJ

Iako je za goste iz drugih krajeva osiguran Pannonian kamp, svima koji ne vole kampiranje ove  godine nudi se još jedna opcija. Udruga Pannonian dogovorila je suradnju s osječkim STUC-om. U jednokreventnim ili dvokrevetnim sobama, s kupatilom, telefonom i wifi-em možete uživati za samo 15 eura po noći. Ovaj prostor odlikuje i vrlo dobrim položajem jer je samo 15 minuta udaljen od skate parka i samog centra grada! Svi upiti za ovakvu vrstu smještaja primaju se na smjestaj@pannonian.org

ULAZNICE

Ako pak još niste nabavili svoju ulaznicu, trk na entrio.hr gdje možete nabaviti svoju festivalsku ulaznicu za samo 150 kn! Ukoliko ste naklonjeni samo sportskom dijelu programa, ulaznicu za trodnevni sportski program možete nabaviti po cijeni od 70 kn na samom događaju.

PANNONIAN – THE MOVIE

Za kraj smo vam ostavili ono što ste svi dugo čekali – Pannonian dokumentarac.

, , , ,

popis festivala