Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

Pannonian Challenge 2015. jači nego ikad!

  • Datum objave: 27.04.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Šesnaestu godinu za redom Festival ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina, na prekrasnu lijevu obalu Drave od 19. do 23. kolovoza, dovodi najbolje svjetske BMX, skate, in-line sportaše i vrhunske glazbene izvođače iz regije i Europe!

pannonj

Popis je prepun s PRO vozačima – Daniel Dhers, Spencer Bass, Michael Beran, Danny Josa,  Brad Simms, Senad Grosic, Daniel Wedemeier, Bobo Újvári, Daniel Juchatz i naša domaća zvijezda Marin Ranteš, a svaku večer nakon sportskih vratolomija, od 21h sprema se vrhunski glazbeni program na 3 pozornice. Zasad potvrđeni izvođači su Hladno PivoUrban & 4, Kiril DžajkovskiSassjaEddy RamichGruSevdahBABYJonathanVanillazBig Strip Gorila, Justin’s Johnson, Soom T & Jstar, Dog House, M.O.R.T., Vlasta PopićBaden-Baden, Bugarska Skupština, Umbo, ABOP i Die Hausers.

Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u plesnim ritmovima Silent disca na kojem će se 30-ak regionalnih DJ-a natjecati za pozornost publike. Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućavajući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa. Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

Ove godine najekstremniji festival u regiji podići će Vam adrenalin na maksimum s BigAirBag. Veliki zračni jastuk koji se koristi za adrenalinsko skakanje slobodnim stilom idealan je za sve ljubitelje sporta, rekreacije i adrenalina te je u potpunosti siguran.

rsz_1unnamed

PANNONIAN KAMP I ULAZNICE:

Za najbrže i najvjernije fanove tu su personalizirane ulaznice s kojima će ostvariti poseban popust i zauvijek postati članovi Pannonian Challenge tima – Komančerosi, po cijeni od 199kn.  Od trenutka kada se rasprodaju kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica po cijeni od 239kn koje uključuju ulaz na sve sportske i glazbene sadržaje.  Uz njih će biti dostupne Festivalske Sport ulaznice (60kn) koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj te Festival Music ulaznice po cijeni od 209kn koja omogućuje ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala, a možete ih nabaviti preko sustava Entrio i u agenciji Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08-16 sati.

Svaka kupljena Festival Sport & Music ulaznica uključuje besplatno kampiranje, parking, pitku vodu, WC, tuševe, bazene, besplatni WI-FI, punjače za mobitel i parking za karavane.

Dnevne ulaznice ukoliko festivalske ne budu rasprodane, bit će dostupne na blagajni festivala.

Ako želiš biti dio priče iz nekog drugog kuta, javi se na  volonteri@pannonian.org!

Sve detalje prati na službenom webu!

 

, , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala