Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

PANKPARADA vol.1 uz Pase i Fajrunt u Epicu

  • Datum objave: 26.03.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

// PANKPARADA vol.1 //
Petak // 10.04 // 40kn|50kn // Epic

pasi


Epic dub Session i EPIC – Alternativni klub Osijek s ponosom predstavljaju PANKPARADU. vol 1.! U ovim teškim vremenima svima je potrebno nešto revolucionarnog duha i razvoja kulture otpora kako bi počeli mijenjati ovaj svijet na bolje. Zato ćemo paradirati za slobodu zajedno a s nama će ovaj put biti legendarni PASI i sve priznatiji FAJRUNT!

// Pasi (Ri) //
Kultni riječki pankeri pušteni s lanca.

Pasi od 1996. ruše tabue Hrvatskog društva kroz inteligentne socijalno angažirane tekstove u kojima paradiraju protiv kapitalizma, institucija, religije, zadrtosti, prohibicije i svih ostalih nepravilnosti sustava s kojima se svakodnevno susrećemo.

Njihov zvuk je tvrd i agresivan, a opet melodičan, razumljiv i pozitivan, protkan velikom dozom sarkazma i zdravog crnog humora.

Ove su godine već odradili izvrsne nastupe u Vintage Industrial Baru, riječkoj Crkvi i čakovećkom Prostoru tako da se u Epic nakon nekoliko godina vraćaju u punoj formi i spremni za revoluciju!

// Fajrunt (Vž) //
Varaždinska pankrok mašina

Novi punk-rock bend na VŽ sceni. Dečki su prošli stare Vž bendove (Fools top, Alkotest, Lagers..) i nedavno su izdali prvijenac “Ustani, pokreni se!”.

U dosadašnjoj kratkoj karijeri stage su dijelili sa Šank!om, Mašinkom, Kurvama i mnogim drugim aktualnim imenima sa scene i uvijek su se pokazali kao vrhunski zabavljači.

Ovo im je prvi nastup u Osijeku i ne sumnjamo da će biti nezaboravan!

// Ulaznice //
Pretprodaja: 40 kn
Na ulazu: 50 kn

Pretprodajna mjesta: klub Epic, BarcelonaPub Osijek, Capriolo bike shop

[NAGRADNA IGRA]

Za PANKPARADU dijelimo 2×1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je likeati i shareati ovaj post, a u komentar napisati “Festival.hr vodi me na PANKPARADU!”

, , , , ,

popis festivala