Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Outlook festival najavio koncert otvorenja u pulskoj Areni

  • Datum objave: 24.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Outlook festival najavljuje koncert otvorenja u pulskoj Areni 28. kolovoza, The Original Wailers prvi potvrđeni izvođači!

U širenju glazbene ponude Outlook festivala 2013. čast nam je najaviti ekskluzivni koncert povodom početka festivala na nevjerovatnoj lokaciji rimskog amfiteatra Arena u Puli koji će se održati 28. kolovoza 2013. Šesti najveći amfiteatar u svijetu star preko 2 tisuće godina ovom će prilikom između ostalih ugostiti legende reggae glazbe The Original Wailers.

Spajajući selekciju izvođača koja će odgovarati jedinstvenom i prekrasnom ambijentu Arene, Outlook festival nastavlja istraživati širinu i značaj sound system kulture pozvavši u goste pionire reggae glazbe The Original Wailers koji će ovom prilikom izvesti svoje najveće hitove i glazbu s legendarnog albuma Bob Marleya i The Wailersa „Exodus“ koji je prepoznat kao jedan od najvažnijih albuma svih vremena s pjesmama kao što su”Jamming”, “Waiting in Vain”, „Three little birds“ i “One Love/People Get Ready”.

Outlook festival je uvijek pokazivao poštovanje prema naslijeđu sound system kulture što potvrđuju nastupi glazbenika kao što su Horace Andy, Max Romeo, Lee ‘Scratch’ Perry prijašnjih godina. The Original Wailers, bend koji je svirao s reggae inovatorom Bob Marleyem i promijenio povijest glazbe, stoga su odličan izbor za prostor ovakve veličine i snage kao što je Arena.

Pogledajte video s najavom koncerta otvororenja Outlook festivala u pulskoj Areni i nastupa The Original Wailers

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kh_Q8AGQjco

Ostali izvođači biti će uskoro najavljeni, a između njihovih nastupa publiku će zagrijavati probrana selekcija festivalskih DJ-a. Koncert je otvoren za sve posjetitelje, a cijena ulaznice iznosi 135 kuna. Informacije o prijevozu između festivalske lokacije i Arene biti će objavljene uskoro.

U suradnji s Gradom Pula Outlook festival vam sprema jedinstven glazbeni spektakl i doživljaj koji će dodatno obogatiti hrvatsku kulturnu i turističku ponudu i predstaviti Pulu u cijelom svijetu pod motom„One love, one heart, Let’s get together and feel all right“.

 

, , , ,

popis festivala