Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

Osijek se zagrijava za 13. Seaplash uz Chopstick Dubplate

  • Datum objave: 03.03.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

13. Seasplash Festival Warm Up
06.03 // 22:00 // DC // 35|45

Chopstick Dubplate Live | Sheco | Omanian
Slavonija Vibes Syndicate | Low Frequency

chopstick2
Seasplash festival ulazi u tinejđerske godine što znači da će postati luđi, zabavniji, euforičniji i kao takav biti izvrstan izbor za ljetni odmor u festivalskom izdanju.

13. izdanje Seasplasha, najdugovječnijeg festivala koji se odvija na jedinstvenoj i magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, održat će se tradicionalno u trećem vikendu, tj. od 16. do 19. srpnja

2015. Seasplash festival priprema i nudi bogat i dinamičan, dnevni i noćni program na više pozornica, koji se iz godine u godinu osvježava i obogaćuje raznim sadržajnim novitetima.

U Epika ćemo cipelice kidati i zagrijavati se za Seasplash uz istinske jungle legende, Chopstick Dubplate! Jacky Murda i Aries su na mini turneji po Balkanu, a njihovo live izdanje s kojim su obišli sve važnije klubove i festivale diljem Europe i šire nije za propustiti!

Na Junglesplashu će im se pridružiti bosanski jungle manijak Omanian i reprezent Seasplasha i pulskog Showcase-a, Sheco.

Na dubsplashu cekaju vas domaće slavonske snage, Low Frequency i Slavonija Vibes Syndicate u reggae/dub izdanju without compromise, striktno dancewise!
_____________________________________________

// JUNGLESPLASH //

Chopstick Dubplate (UK)

Međunarodni kolektiv kojeg čine jungle DJ/producenti Jacky Murda, Aries i Tuffist poznati po svom jungle zvuku kao i nekolici kultnih vinilnih izdanja uz gostovanja renomiranih pjevača iz reggae svijeta. Izvođači poput Mr. Williamza, Cheshire Cata, Daddy Freddyja, Demolition Mana, Top Cata, i YTa samo su dio onog što se nalazi u njihovoj zbirci.

Njihov nastup tehnički je isti kao i klasično dubbanje, poput onog svima poznat Mad Professora, otuda je i rođena njihova ideja o live nastupima. Spoj takve tehnike i njihovog jungle zvuka čini njihov nastup posebnim. Pomno odabranom selekcijom pjesama predstavit će nam njihov dugogodišnji rad u studiju. Chopstick Dubplate u Osijek dolazi u sastavu Jacky Murda i Aries.

Chopstick Dubplate tour powered by Ziggi Rolling Papers!

Provjerite njihov rad:
https://soundcloud.com/chopstick-dubplate]
http://www.discogs.com/artist/364761-Chopstick-Dubplate]

Omanian (BiH)

Omanian je jungle DJ koji dolazi iz malog mjesta Omanjska (Usora, BiH).

Istraživanjem i slušanjem muzike se bavi odavno a najbolje se pronašao u reggae,dub te drum n bass muzici. Pored DJ-inga se počeo baviti i produkcijom, a već ima jednu producentsku stvar koja je rezultat saradnje sa Xonok-om, članom bihaćkog Paskal Crew-a.

Omanian je jako energičan DJ koji svojom pažljivo selektovanom muzikom sve tjera na ples, a njegovi setovi su ispunjeni pozitivnom vibrom i velikom količinom energije koju prenosi na ljude jungle skakalicama te jump up drum n bass-om.

Sheco (Pu)

Sheco je mladi pulski DJ koji se mixanjem bavi od kraja 2010. godine. Član je Seasplash Crewa, te sudjeluje u organizaciji partyja na kojem su nastupali mnogi afirmirani i neafirmirani DJ-i.

U njegovim setovima prevladavaju d’n’b i jungle, a uz nastupe na lokalnim partyjima te na festivalima Seasplash, Outlook, Trnfest, bilježi brojne nastupe u Zagrebu, Rijeci, Trstu, Ljubljani…

U Osijeku svi dolaze po prvi put tako da vjerujemo da ćete im pokazati kako se partija na istoku :)

// DUBSPLASH //

Slavonija Vibes Syndicate

Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv par zaljubljenika u dub i reggae zvuk koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije: Brlog Predstavlja, Glechudesa Massive i Revolt DJ*s.

Ekipa se upoznala preko Seasplasha i na nekoliko zajedničkih nastupa prepoznali su jednaku ljubav prema dub i reggae zvuku. Stvorila se ideja o kolektivu koji bi okupljao dub i reggae selektore iz Slavonije s ciljem predstavljanja dub i reggae programa Slavoncima.

Low Frequency

Ispunjenje duha i tijela pozitivnim vibracijama i teškim bassom. Širenje poruka tolerancije, međusobnog prihvaćanja, ljubavi i mira. Izmamljivanje osmjeha na tužna lica i svjesnosti u pomračene umove. Uzrokovanje neobuzdanog plesa iz dubine duše i promicanje kulture soundsystema. Ciljevi duba su i naši ciljevi a ostvarujemo ih roots i steppers, digitalnim i instrumentalnim, euforičnim i mračnim selekcijama, u svakom trenu na svakom mjestu, no compromise, just dubwise!!!!

Plešemo se u jungli!

[NAGRADNA IGRA]

Dijelimo dvije ulaznice za 13. Seasplash Festival warmup! za sudjelovanje potrebno je u komentar posta napisat: Festival.hr vodi me na Chopstick Dubplate Live!.
Dobitnike objavljujemo 05.06. Sretno!

 

, , , , , , ,

popis festivala