Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Official Ultra Europe Warm Up & Down Parties

  • Datum objave: 13.05.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Omega Ritam Records & Events kao službeni partner Ultra Europe festivala koji će se ovoga ljeta održati u Splitu i Hvaru,  od 12.-14.7. organizirati će predstavljanje lokalne i nacionalne elektro scene.

Cilj je s već poznatim, ali i novim imenima  svim stranim posjetiteljima spomenutog festivala predstaviti dugu povijest klupske scene u Hrvatskoj kroz 6 službenih partija u klubu partneru, Hemingway baru, koji se nalazi samo dvjestotinjak metara od stadiona Poljud, mjesta gdje se održava festival Ultra Europe.

Na tri uvodna warm up partya, dva festivalska after partya kao i završnom partyu, nastupiti će više od 30 dj-a na dva plesna podija.

Omega Ritam kao najstarija živuća party organizacija u Hrvatskoj, koja je upravo proslavila 16 godina od svog prvog partya dobila je čast predstaviti lokalnu i nacionalnu scenu.

S preko 200 organiziranih  događaja i 100 internacionalnih dj imena od 1997. do danas Omega Ritam je pomogao utabati put Hrvatskoj kao festivalskoj zemlji.

Welcome Ultra Europe Party

Welcome Ultra Europe partijem započinje serija na kojem će uz domaćina Peru Fh nastupiti i Pet Dux iz Zagreba, Darko J, Miro i Jake iz Splita, te Silvio Hrabar iz Trogira, dugogodišnji rezident Omega Ritam partya.

Global Beats – Local Scene Party

Dan tj, noć poslije, 10.7. slijedi događaj pod nazivom Global Beats – Local Scene na kojem će se predstaviti Pytzek iz Zagreba, Marcellus iz Kaštela, Zorro iz Šibenika, Okac, Jock i Yelle iz Splita. Dj Wedran i Atonic iz Sarajeva dolaze nam u suradnji s novim BiH portalom za elektroničku glazbu- Groove.ba

Omega Ritam Records Party

Četvrtak je rezerviran za Omega Ritam party. Povodom ponovnog lansiranja najstarije hrvatske techno etikete nastupit će artisti koji su izdavali za Omega Ritam records ili će tek izdati:  Ivan Komlinović iz Zagreba, Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar, te Tome R. iz Trogira. Nakon 9 vinilnih izdanja u periodu od 2002. -2005. Omega Ritam Records počinje ponovo s radom i to s izdanjem Da FreshaCheck This Out koji će se uskoro naći u prodaji.

We Love After Parties  – 1st day after party

After party od prve večeri festivala započinje u subotu ujutro u 4.00 i predstavit će UK techno legendu – Billy Nastyja. Također nastupiti će i ekipa sad već kultnog kluba Sirup: Felver, Sergej, Arszenik, te njihov gost DJ Fedja iz Slovenije. Potporu će im pružiti domaći Silvio Hrabar i Jake. Službeni promotor prvog dana after partya Ultra Europe je najveći regionalni specijalizirani portal za festivale – Festival.hr

We Love After Parties  – 2nd day after party

Drugi We Love After party počinje u nedjelju ujutro u 4.00 kada će se Intec Showcase-om predstaviti jedna od najznačajnijih svjetskih techno etiketa u vlasništvu Carl Coxa Intec records. Nastupiti će čovjek koji stoji iza nje i jedan trenutno najtraženijih dja i producenata novije  generacije – Jon Rundell. Uz njega će nastupiti i artisti koji su također izdali za Intec: slovenski virtuoz Tommy De Clerque te Ivan Komlinović. Uz spomenute dj-e, nastupit će Juri Paik i Duke Hervie iz Splita te  Edy C i Scheva iz Šibenika.

Good Bye Ultra Europe Party

Za oproštaj s festivalskim tjednom sprema se Good Bye Ultra Europe party na kojemu će nastupiti F.Sonik iz Slovenije, Aldo Morro iz Zadra, Miss Soulfly iz Rijeke, Darko J. i Juri Paik iz Splita kao i Mladen i Stipe iz Šibenika.

Uz navedeno biti će organizirana izložba flyera od početaka do danas kao i nastupi nekih od sudionika prvih techno i house partya u HR

Line up još nije konačan te će popunjavati do početka festivala.

Ulaznice možete nabaviti na linku i na ulazu u klub.

Više informacija na službenim stranicama Omega ritma.

 

, ,

popis festivala