Kategorije: Domaći Festivali

Novi festival u Petrčanama, THE LOVE SYSTEM FESTIVAL

  • Datum objave: 14.12.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Iako su se stanovnici Petrčana žalili na buku te navodne „nerede i probleme sa posjetiteljima“ za vrijeme održavanja Garden festivala (koji se sada održava u Tisnom), Petrčane ipak postaju lokacija održavanja još jednog festivala u stranoj organizaciji.

Love System Festival održati će se po prvi put iduće godine u šumovitom zaljevu s pogledom na Jadran, u  Petrčanama kod Zadra. Festival obećava posjetiteljima fantastično partijanje od jutra do mraka. Glazba koja odlično pristaje početku ljeta, spojiti će na prekrasnoj lokaciji mnoštvo ljudi koji se žele opustiti i zabaviti u jednakoj mjeri, kroz elemente elektronske glazbe poput house zvuka, disco i techno glazbe.

Velikani klubske scene poput Shonky-a, Bicep-a, Mario Basanov-a, Finnebassenn-a, Ralph Lawson-a, Tom Demac-a, Jay Shepheard-a, wAFF-a i ostalih, svojim nastupom učiniti će provod spektakularnim. Vizija je imati line-up elektronskih glazbenika sposobnih za koegzistenciju sa zadivljujućim okruženjem, te opskrbljenih organskom i inovativnom glazbom.

Festival će biti smješten na do sad neiskorištenoj lokaciji šume Punte Radman, količina ulaznica biti će ograničena na brojku od 1 000 posjetitelja.

Uz glavni program najavljeno je i  8 brodova čiji su pokrovitelji: ManMakeMusic, 2020Vision, Jaunt, Kumasi Music, Underground, Bad Apple, Fiux, Micron.

Karte u ranoj pretprodaji možete kupiti po cijeni od 59 funti, a s vremenom će cijena narasti do 99 funti.

Više na službenoj stranici Love System Festivala

Održavanjem festivala u Petračanama u Zadru od 30. svibnja do 2. lipnja, novi petodnevni festival „The Love System“ upotpuniti će nadolazeće ljeto i sezonu, a do tada pratite najave i konačnu objavu.

, , ,

popis festivala